Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > (P) Explozie de culoare si bucurie

(P) Explozie de culoare si bucurie

Pleats Please este un camp de joaca simbolic care creaza un univers de bucurie exuberanta, in continua miscare.

Acum Apa de Parfum isi face aparitia printr-o explozie de bucurie molipsitoare, un balon sclipitor de fericire.

Explodeaza de culoare, si structura sa este o oda adusa culorii violet. Pleats Please Apa de Parfum poate parea chiar pur si simplu discret. Culoarea sa raspunde unui ecou violet. Violet, acest simbol al armoniei, devine o definitie poetica.

Aceste nuante vibrante si antrenante imbraca sticluta fatetata intr-un ecran de lumina frumoasa. O emblema Pleats Please, capacul este decorat cu pliurile iconice fin plisate.

Inselator de discret, violetul se afirma la notele de mijloc, florale, cu bujorul plin de viata si luminos si cu sweet pea. O voluptate catifelata se odihneste pe o baza lemnoasa de patchouli si cedru, in timp ce vanilia, mai intensa, prelungeste urma si ofera o fateta gurmanda si tandra.

Invaluitor, care te face sa devii dependenta, Pleats Please ne incanta pentru inca o data in aceasta Apa de Parfum rafinata. In lumea parfumierului Aurélien Guichard: “Pleats Please Apa de Parfum este ca si cum ai gusta dintr-o macaroon violet.”

Pleats Please adauga o dimensiune delicata si detectabila universului sau vesel, pentru a fi savurat dupa bunul plac. O aroma care te hraneste!

Apa de parfum este disponibila in trei variante: 30ml 226 ron si 50 ml 329 ron

Comments

comments

Leave a Reply