Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > (P) Încearcaţi studioul de machiaj virtual ARTISTRYTM

(P) Încearcaţi studioul de machiaj virtual ARTISTRYTM


Amway, una dintre cele mai mari companii de vânzări directe din lume, prezintă studioul de machiaj virtual ARTISTRYTM, o aplicaţie online prin care puteţi încerca produsele de machiaj ARTISTRYTM pentru ochi, obraji şi buze, dintr-o paletă largă de culori calde şi reci, în funcţie de machiajul dorit. Tot ce trebuie să faceţi este să accesaţi următorul link: .

Urmăreşte AICI prezentarea demonstrativă.

Fie că doriţi să încercaţi un nou machiaj, fie să daţi o nouă formă sprâncenelor sau să încercaţi o nouă coafură, studioul de machiaj virtual ARTISTRYTM este locul potrivit pentru a vă crea un look care vă evidenţiază frumuseţea!

 
„Studioul de machiaj virtual ARTISTRYTM vă inspiră să vă folosiţi imaginaţia şi vă provoacă să experimentaţi diferite culori şi texturi. Puteţi gândi machiajul de sărbători, îl puteţi exersa, iar de Crăciun şi de Revelion veţi şti exact ce vi se potriveşte, câştigând astfel timp preţios şi admiraţia celor din jur”, a declarat Ioana Enache, Director General Amway România.
 
Raluca Felea, Make-up Artist ARTISTRYTM, ne recomandă să încercăm stiluri noi de machiaj în studioul virtual ARTISTRYTM, pentru a obţine un look fabulos: „Noile tendinţe în machiaj pentru sezonul rece constă într-un ten cu aspect natural, impecabil, în care accentul cade pe privire, cu machiaj smokey eyes în tonuri de vişiniu metalic, fumuriu, argintiu perlat. Buzele au o nuanţă neutră nude sau roz natural. Dacă vă doriţi un machiaj efervescent, atunci un ruj mov intens este cel mai potrivit”.
 

 
Studioul de machiaj virtual ARTISTRYTM este un instrument fantastic, uşor de utilizat prin care vă puteţi crea machiajul perfect – urmaţi aceşti paşi simpli pentru a începe:
1. Un meniu prietenos ce vă permite să alegeţi cele mai potrivite fonduri de ten, rujuri sau farduri de ochi şi obraz, astfel încât să vă fie pusă în valoare frumuseţea naturală.
2. Puteţi trece oricând de la un machiaj clasic la unul modern, accesând opţiunea machiajelor complete.
3. Finalizaţi-vă look-ul cu o nouă coafură realizată în studioul pentru coafuri.
 
Puteţi vizualiza şi tipări imaginile şi puteţi chiar transmite prin e-mail noua imagine. Fiecare produs pe care îl încercaţi este adăugat automat în listă, ceea ce înseamnă că veţi avea lista personalizată de produse când machiajul va fi complet.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus