Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > (P) Îngrijirea părului vine din inima naturii

(P) Îngrijirea părului vine din inima naturii

Te-ai săturat de părul fără volum, fără strălucire și care nu se așează nicicum? Dar cu vârfurile despicate ce faci? Îți dorești un păr frumos în fiecare zi?

Nimic mai simplu! Natura este lângă tine ca să te facă mai frumoasă! Extractele din plante ale noii game Schauma Nature Moments impresionează prin rezultatele lăsate în părul tău!

Îngrijirea părului nu a fost nicicând mai simplă, trebuie doar să alegi gama potrivită tipului tău de păr. După numai patru săptămâni, vei vedea diferențele!

Ingredientele naturale, o forță!

Șamponul și balsamul SCHAUMA NATURE MOMENTS SUCCULENT RASPBERRY & SUNFLOWER OIL pentru părul vopsit

Extractul de zmeură nu numai că te trimite cu gândul la vară, dar este unul dintre fructele cu cele mai mari efecte regeneratoare asupra părului, dându-i o strălucire de invidiat. În același timp, uleiul de floarea soarelui îi va oferi firului de păr vopsit o hidratare în profunzime, evitând uscarea lui. Culoarea părului tău este astfel protejată și devine mai intensă.

Șamponul SCHAUMA NATURE MOMENTS PROVENCE HERBS & LAVENDER pentru volum și bogăție

Ierburile de Provence și lavanda fac parte din cele mai vechi timpuri din ritualurile de frumusețe ale femeilor cochete. Și nu e de mirare: parfumul delicat și proprietățile lor deosebite nu au dat greș niciodată. Acestea vor oferi părului tău un aspect sănătos și-l voi face mai puternic. Formula Schauma curăță părul fără să-l încarce și îi dă volum încă de la prima utilizare!

Șamponul și balsamul SCHAUMA NATURE MOMENTS HONEY ELIXIR & BARBARY FIG OIL pentru păr subțire și fragil

Elixirul din miere de albine este comoara ce se ascunde în această sticlă de șampon. Apreciat în îngrijirea corporală în lumea întreagă, el îți va hrăni în profunzime părul. În plus, uleiul din fruct de cactus, bogat în vitamine și în acizi grași, îi va reda forța de la rădăcină până la vârfuri și va preveni degradările viitoare.

Șamponul și balsamul SCHAUMA NATURE MOMENTS MEDITERRANEAN OLIVE OIL & ALOE VERA pentru repararea vârfurilor despicate

Cu două ingrediente-vedetă, această gamă nu are cum să te dezamăgească! Uleiul de măsline mediteraneean îngrijește părul în profunzime. Extractul de Aloe Vera, bogat în aminoacizi, vitamina A și C și acid folic, este deja un secret al tinereții. Prin combinarea celor două ingrediente, părul tău va fi mai hidratat, nu se va mai electriza, nu se va mai rupe, iar vârfurile vor fi protejate.

Înscrie-te aici la concurs: https://www.femeia.ro/frumusete/un-par-frumos-in-4-saptamani

Text: Corina Matei

Foto: PR

Comments

comments

Leave a Reply