Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > (P) Institutul Esthederm Paris s-a lansat în saloanele de frumusețe din România

(P) Institutul Esthederm Paris s-a lansat în saloanele de frumusețe din România

Institutul Esthederm Paris

Miercuri, 6 iunie 2018, owneri, manageri si esteticiene din centre de înfrumusețare de top, reprezentantii NAOS SKIN CARE – INSTITUT ESTHEDERM PARIS în Romania s-au reunit în frumoasa vilă în stil eclectic Maison 13 din centrul Bucureștiului pentru a spune Soyez le bienvenu brandului francez de cosmeticî Institut Esthederm Paris.

Nume consacrat deja pe marile piețe de frumusețe din întreaga lume, Institut Esthederm Paris a câștigat încrederea celor mai exigente cliente, reputația sa datorându-se faptului că respectă bioecologia pielii, acționând pe mecanismele naturale, conform filozofiei fondatorului NAOS, farmacistul biolog Jean-Noel Thorel. Specialist în biologie celulară, el este o veritabilă legendă în lumea cosmeticii, oferind femeilor din întreaga lume și alte branduri precum Bioderma sau Etat Pur.

Brandul beauty francez a organizat astfel un eveniment exclusivist unde au fost invitați reprezentanții centrelor de înfrumusețare de top din București.

Evenimentul a fost deschis de Tatiana Lungu, Marketing Manager INSTITUT ESTHEDERM PARIS în Romania, și a continuat cu o structură 2in1, un workshop experiențial unde ownerii și managerii saloanelor de frumusețe au aflat despre potențialul ascuns în informația furnizorilor, clienților sau angajaților, în timp ce esteticienele au participat activ la prezentarea celui mai avansat tratament în materie de tehnologii anti-aging: Active Repair, un tratament unic în lume bazat pe Cellular Water (apa celulară).

Grație produselor Institut Esthederm Paris, pielea femeilor își pune în valoare frumusețea, având puterea de a rămâne tânără mai mult timp. Formulele produselor sunt prietenoase și respectă integritatea și sănătatea pielii, asigurând o protecție constantă împotriva îmbătrânirii cutanate, optimizând metabolismul celular.

Începând de astăzi, pielea femeilor din Romania întră în grija brandului francez a cărui linie profesională o veți regăsi doar în saloanele de înfrumusețare de top din București.

Comments

comments

Leave a Reply