Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > (P) Introducere in lumea Tom Ford Beauty

(P) Introducere in lumea Tom Ford Beauty

TOM FORD BEAUTY este o râvnită colecţie de cosmetice şi parfumuri, modelate de viziunea lui individuală asupra farmecului modern şi însufleţite de cea mai bună calitate şi meşteşugărie.

În senzuala lume a TOM FORD BEAUTY, frumuseţea este fermecătoare şi tangibilă, înglobând esenţe somptuoase care creeaza declaraţii personale de stil puternic.Momentan, sunt disponibile 15 parfumuri din colecţia Private Blend şi 7 parfumuri din colecţia Signature Fragrances aparţinând gamei TOM FORD BEAUTY cât şi o colecţie cosmetică completă care a fost lansată în toamna anului 2011.

Parfumurile Tom Ford Signature Fragrances pentru barbaţi şi femei sunt inspirate din ispititoarele trecuturi ale parfumeriilor, când cele mai desăvârşite ingrediente erau modelate în miresme nemuritoare cu un impact memorabil. Fiecare parfum Signature Frangrance este un clasic modern care deţine o putere invizibilă dar totuşi inconfundabilă de a intriga şi seduce.

TOM FORD BLACK ORCHID

Un parfum dramatic format din acorduri bogate şi întunecate şi o poţiune ademenitoare de mirodenii şi orhidee negre, Tom Ford Black Orchid este farmecul întrupat, însufleţit de lux etern.

TOM FORD VIOLET BLONDE

Un parfum opulent şi bine îmbrăcat, realizat utilizând cele mai rafinate tradiţii din parfumeria Europeana, Violet Blonde îmbracă recele iris din regiunea Toscana în clasica şic, scânteietoarea frunză de violetă pentru a atinge o senzualitate fermecătoare şi eleganţa.

TOM FORD WHITE PATCHOULI

O adaptare de inspiraţie clasică a unuia dintre cele mai distincte parfumuri, White Patchouli transformă Patchouli-ul printr-o navală de flori albe. Înconjurat de acest trio alb-floral, Patchouli-ul dezvăluie un nou caracter : înca fermecător şi pătrunzător, însă luminos şi plin de viaţă.TOM FORD NOIRInspirat de misterioasa dualitate eleganţă-senzualitate, Tom Ford Noir este un parfum oriental, senzual, care surprinde cele 2 faţete ale bărbatului Tom Ford: bărbatul urban, sofisticat, pe care lumea îl poate vedea, şi bărbatul din intimitate, atrăgător şi senzual, pe care lumea nu îl poate vedea.

TOM FORD GREY VETIVER

Un parfum conceput pentru a surprinde esenţa filozofiei Tom Ford în domeniul creaţiilor de modă pentru bărbaţi, Grey Vetiver reprezintă o interpretare de maestru a recilor şi intrigantelor posibilităţi ale vetiverului , un ingredient care indică un semn distinctiv al unui bărbat clasic, adaptat şi nestingherit masculin.

TOM FORD MEN

O interpretare personală a masculinităţii contemporane, aşa cum este imaginată de Tom Ford, acest parfum Signature îmbină artistic ingrediente rare şi preţioase în forme pure pentru a crea un efect de lux şi de complexitate.

Comments

comments

Leave a Reply