Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > (P) Look de vedeta – Femeia eleganta

(P) Look de vedeta – Femeia eleganta

Simplu şi sofisticat în acelaşi timp, acest machiaj este potrivit oricărui moment din zi şi din seară în care trebuie să arăţi impecabil şi să emani feminitate şi eleganţă.

1. Pentru acest tip de machiaj este important să alegem un fond de ten care să aducă tenului aspectul mat, proaspăt, perfect, ca de porţelan. Fondul de ten Facefinity All Day Flawless 3 în 1 oferă un grad mare de acoperire şi o finisare mată întreaga zi. Ca tenul să-şi păstreze aspectul impecabil, aplică un strat fin de pudră pulbere.
 

2. Machiajul ochilor este aproape de cel nude, dar cu umbre care să contureze şi să dea profunzime ochilor.
Foloseşte farduri în nuanţe naturale de bej pe arcadă şi în colţul intern pentru a da luminozitate, iar în colţul  extern şi în pliul pleoapei o nuanţă mai închisă, de maro cald. Pentru a da intensitateprivirii trasează o linie subţire de tuş Colour X-pert Waterproof. Dacă trasezi o linie subţire de tuş chiar lângă gene, vei obţine aspectul unor gene mai dese. Aplică mascara Excess Volume din abundenţă.
 
3 Buzele sunt vedeta machiajului şi am ales un ruj roşu intens pentru că aduce un plus de feminitate, colour Elixir. Ca rujul să reziste mai mult, poţi aplica pe buze un strat de pudră, apoi să le conturezi cu un creion pentru
buze (poate fi cu un ton mai închis decât rujul). Conturarea se începe din V-ul buzelor către colţurile gurii. Pentru efectul de buze pline, trasează conturul puţin în exteriorul conturului natural. Pentru a definitiva machiajul am subliniat pomeţii cu un strat fin de pudră bronzantă (bronzing powder), apoi am aplicat o tuşă fină de fard de obraz Flawless Perfection, ales în funcţie de nuanţa rujului.
 
  • Fond de ten All Day Flawless 3 in 1
  • mascara Volume Excess
  • corector Mastertouch
  • fard Wild Shadow Pot
  • blush Flawless Perfection
  • ruj Colour Elixir
  • tuş de pleoape Colour X-pert Waterproof
 

Roşu senzual
„Este unul dintre machiajele de care m-am îndrăgostit la prima vedere. Seducător, fără să fie încărcat, şi foarte feminin cu acel ruj roşu, senzual.“
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus