Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > (P) Look de vedeta – Femeia seducatoare

(P) Look de vedeta – Femeia seducatoare

Este o combinaţie între Cat eyes şi Smokey eyes. Se potriveşte pentru serile festive, pentru revelion sau petrecerile în club.

În acest machiaj festiv, culoarea se împleteşte cu texturile satinate şi particulele sclipitoare.

 1. Fondul de ten Lasting Performance oferă rezistenţă şi un aspect mat pentru opt ore. Foloseşte două nuanţe apropiate pentru a crea un joc de lumini şi umbre. Pentru acest machiaj Liana a ales nuanţele 102 şi 105. Pentru a sublinia forma feţei aplică nuanţa deschisă pe zona T (frunte, centrul nasului, centrul bărbiei şi zonele de sub ochi) şi nuanţa închisă pe conturul feţei, pomeţi şi pe aripile nasului. Formula lui ajută la menţinerea machiajului, reflectă lumina şi absoarbe sebumul. Pentru corectarea cearcănelor aplică Colour Corrector Stick, iar pentru o acoperire perfectă – pudra compactă Créme Puff.
 
Corectoarele CC Sticks sunt special concepute pentru a remedia fiecare tip de imperfecţiune în parte – roşeaţa, petele închise la culoare şi cearcănele. Subliniază pomeţii cu pudră bronzantă. Fardul de obraz trebuie ales în funcţie de nuanţa rujului! Se aplică începând din zona tâmplelor spre interior – astfel, vei evita aspectul de clovn. Evită să mergi prea aproape de nas, opreşte-te la două degete distanţă! Un alt truc este să aplici fardul când zâmbeşti.
 
2. Pentru o privire seducătoare, foloseşte culori mult mai intense de maro, negru şi bronz pe pleoapa superioară. Pleoapa inferioară contureaz-o cu creion contur negru şi estompează-l cu fard maro-închis, iar în colţul intern aplică, pentru luminozitate, un verde smarald. Conturează cojunctivele cu negru intens pentru un aspect dramatic. Dacă vrei ca genele să fie mai lungi, aplică mascara 2000 Calorie – ceara şi polimerii din formulă îmbracă fiecare geană şi aduc foarte mult volum.
 
3. Buzele rămân catifelate, subtil colorate cu rujul Color Elixir Giant Pen Stick. Se aplică extrem de uşor şi lasă buzele catifelate şi hidratate întreaga zi.
 
  • Fond de ten Lasting Performance
  • mascara 2000 Calorie
  • pudră Creme Puff
  • corector CC Stick
  • fard Wild Shadow Pot
  • pudră bronzantă
  • blush Flawless Perfection
  • ruj colour Elixir Giant Pen Stick
 

Străluciri de seară
„Clar, nu este un machiaj de toată ziua. Deşi a fost colorat şi strălucitor, mi-a plăcut că mi-a pus albastrul ochilor în valoare.“
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus