Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > (P) Make-up pentru plaja

(P) Make-up pentru plaja

Vine vara si ne gandim cum putem sa fim frumoase si sa ne scoatem in evidenta calitatile, chiar si atunci cand mergem la plaja.

Ne-am obisnuit sa ne machiem atunci cand vrem sa aratam bine si ne punem intrebarea daca este posibil sa ne machiem si cand suntem la plaja. Raspunsul este DA.

Trebuie insa sa tinem cont de cateva lucruri. Cand ne pregatim de plaja, trebuie sa avem o piele bine ingrijita, sa o exfoliem pentru a indeparta celule moarte ale pielii si sa o hidratam foarte bine.

Asadar, ce fel de machiaj putem aplica?

Cel mai potrivit este unul minim. E bine sa incepem cu o crema hidratanta, nuantatoare, pe care o aplicam  pe toata fata.

Aceasta crema are foarte multe avantaje: hidrateaza (ceea ce este foarte important atunci cand tenul este expus la soare) si poate avea si o protectie solara, aparandu-ne atat de radiatiile UVA, cat si UVB. In plus, acoperirea pe care o ofera este translucida, iar tenul capata astfel aspectul unui bronz natural.

Pentru ochi, cea mai buna alegere este ARTISTRY™ Total Mascara Waterproof. Aceasta mascara multifunctionala include ingrediente benefice, rezultatul fiind gene frumoase cu volum, dese si alungite in mod perfect. Daca dorim sa punem accentul pe definirea ochilor, putem sa aplicam doua straturi de mascara si putem contura ochii cu un dermatograf, pentru a ne pune in evidenta si mai bine bronzul. Dermatograf mecanic pentru ochi ARTISTRY™- Bronze este marca cea mai potrivita.

Buzele trebuie si ele foarte bine hidratate si puse in evidenta. Atunci cand mergem la plaja vom alege luciul, pentru a da buzelor un aspect catifelat si sexy, mai ales ca il putem aplica peste zi, ori de cate ori este nevoie, chiar si daca nu avem la indemana o oglinda. Avem posibilitatea sa alegem fie Luciu de buze ARTISTRY™, fie Beautycycle™ Light Up Lip Gloss.

Asadar, machiajul ideal pentru plaja este unul simplu, usor de aplicat si care sa ajute la  hidratarea pielii.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus