Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > (P) NIOXIN, soluţia pentru un păr cu aspect mai bogat.

(P) NIOXIN, soluţia pentru un păr cu aspect mai bogat.


Un studiu independent arată că majoritatea proaspetelor mămici îşi doresc produse de îngrijire care să ofere un aspect mai gros, mai bogat părului.

Dr. Piraccini explică: “Un meniu de îngrijire dedicat care protejează şi fortifică părul împotriva degradării oferindu-i un aspect mai bogat şi cu volum este cea mai bună idee pentru a obţine un efect maxim şi a preveni căderea inutilă a părului datorată ruperii mecanice a acestuia.” 

Dr. Bohn, doctor obstetrician din SUA, ne-a povestit cât de tare s-a bucurat atunci când a descoperit gama NIOXIN imediat după ce a născut şi s-a confruntat cu problema subţierii părului: “Cunosc mămici care au trăit experienţa neplăcută a subţierii părului după ce au născut. Multe paciente îmi spun ca aceasta constituie o îngrijorare destul de mare… iar eu nu i-am văzut adevărata amploare decât atunci când mi s-a întâmplat mie. După ce am folosit NIOXIN părul meu a devenit mai bogat şi mai des în numai 30 de zile.”
 
Creat de către o proaspătă mămică, NIOXIN este soluţia la îndemâna oricui, fiind brandul professional nr. 1 recomandat de hairstiliştii din SUA în lupta împotriva căderii şi subţierii părului.
 
Inspirat din ritualul skin-care, NIOXIN oferă 6 sisteme personalizate create din 3 părţi, curăţare-optimizare-tratare oferite de NIOXIN Cleanser, Scalp Revitalizer şi Scalp Treatment.
 

Sistemul în 3 părţi are efect complex: 

1.Reduce pierderea firelor de păr datorată ruperii
2.Oferă părului un aspect mai bogat
3.Întăreşte structura firului de păr
4.Oferă rezistenţă firului de păr împotriva degradării
5.Curăţă scalpul de reziduurile de sebum
 
Întreabă hairstilistul ce sistem este potrivit pentru tine.
 
Echipa de experţi şi hairstilişti NIOXIN vin în ajutorul proaspetelor mămici din întreaga lume şi le pun la dispoziţie informaţii preţioase şi o gamă de produse profesionale cu o lungă istorie şi expertiză în căderea părului, dedicate exclusiv saloanelor de coafură. Gama oferă soluţii de încredere pentru ca mămicile să se bucure de un păr cu aspect mai bogat, mai des, în doar 4 săptămâni: tratamente pentru a fi folosite exclusiv în salon şi tratamente pentru îngrijirea părului şi scalpului acasă. 
 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus