Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > (P) NOUL Deodorant Powder Touch

(P) NOUL Deodorant Powder Touch


Atunci când vine vorba de femei,
cele mai îndrăgite şi mai apreciate trăsături ale lor, sunt fără îndoială feminitatea şi delicateţea.

Tandreţea, sensibilitatea şi o uşoară urmă de parfum fac dintr-o femeie o fiinţă care nu va trece niciodată neobservată. 

Sigur, atitudinea desăvârşeşte personalitatea, dar foarte important este şi modul în care o femeie se îngrijeşte pentru a se simţi bine în pielea ei.
 
Iar asta se intamplă atunci când momentele perfecte de prospeţime şi jovialitate durează întreaga zi. 
 
Pentru a transforma momentul aplicării deodorantului într-un moment de feminitate, prospeţime şi delicateţe pe care doreşti să-l prelungeşti întreaga zi, NIVEA a creat NOUL Anti-Perspirant Powder Touch. Dezvoltat special pentru femei, NOUL deodorant încântă simţurile şi oferă echilibrul perfect între protecţie şi feminitate.
 
NIVEA Deo Powder Touch are o formulă anti-perspirantă delicată şi foarte eficientă, care conţine pudra de caolin – argilă naturală foarte fină, de culoare albă, cunoscută pentru proprietăţile sale absorbante şi emoliente. 
 
Atunci când este aplicat, anti-perspirantul se usucă instant, fără a lăsa urme, păstrând astfel pielea subraţului catifelată şi extrem de fină la atingere, totodată învăluită într-o aromă feminină şi discretă. 
 
Parfumul său unic se îmbină într-un buchet de arome, simboluri ale prospeţimii, delicateţii şi feminităţii, răsfaţându-ţi simţurile cu note proaspete de bergamotă şi portocală şi note delicate de trandafir şi lacrămioare.
 
Nu conţine alcool şi coloranţi.
NIVEA Deo Powder Touch Spray, 150 ml, 13.54 lei
NIVEA Deo Powder Touch Roll-on, 50 ml, 13.54 lei 
NIVEA Deo Powder Touch Stick, 40 ml, 13.54 lei 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns