Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > (P) Noul fond de ten Stay Matte Liquid Mousse

(P) Noul fond de ten Stay Matte Liquid Mousse

Fondul de ten Stay Matte Liquid Mousse promite un ten cu aspect întinerit, care arată natural pe toată durata zilei. Nu trebuie să-ţi mai faci griji, acum tenul tău arată mereu proaspăt, profund întinerit. În sfârşit mat, fără aspect de mască! Fabulos de proaspăt, cu o textură lejeră, care nu încarcă tenul, fondul de ten Stay Matte Liquid Mousse de la Rimmel preia controlul asupra tenului tău, lăsându-l neted şi matifiat, fără să-i confere un aspect încărcat, ca de mască.

 

Textura sa uşoară, aerată încorporează beneficiile agenţilor de emulsionare,
ajutând astfel la întinderea uniformă a fondului de ten, acesta pătrunzând în epidermă. De asemenea, Stay Matte Liquid Mousse conţine şi pudră şi alţi agenţi de matifiere, care nu încarcă tenul, lăsându-l catifelat, proaspăt, cu un aspect sănătos, acoperind zonele cu probleme ale tenului, în special pe cele care au un luciu neplăcut. Pentru a se potrivi cu noua sa formulă, Stay Matte Liquid Mousse vine şi cu un ambalaj deosebit, un tub alb elegant. Mai uşor, mai convenabil şi mai practic decât fondurile de ten din tub de sticlă, ambalajul Stay Matte Liquid Mousse are un capac atractiv de culoare mov, forma şi grafica produsului punând accent pe coroana Rimmel London. În plus, gama extinsă cu 6 nuanţe reprezintă o certitudine că vei găsi nuanţa potrivită tenului tău.
 
Noul fond de ten Stay Matte Liquid Mousse de la Rimmel London are o textură uşoară, ce asigură netezirea şi acoperirea tenului, făcându-te să uiţi de luciul neplăcut. Gama extinsă cu 6 nuanţe reprezintă o certitudine că vei găsi nuanţa potrivită tenului tău.
 
Preţ recomandat:Fond de ten Stay Matte Liquid Mousse 29.99 lei
 

Comments

comments

Lasă un răspuns