Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > (P) Par luminos si luxuriant cu noul tratament Moroccanoil

(P) Par luminos si luxuriant cu noul tratament Moroccanoil

Produsele premiate marca Moroccanoil® sunt inovative, facand parte dintr-o gama de inalta calitate de produse de par.

Tratamentul Moroccanoil® este un produs de styling si finisare care se absoarbe instant in par pentru a ajuta la crearea unui par luminos si luxuriant, perfect matasos, transformand parul prin rezultate dramatice.

Continand un amestec propriu de ingrediente puternice, printre care uleiul de argan marca Moroccanoil, acest tratament avansat fortifica parul, ii imbunatateste elasticitatea si il protejeaza impotriva factorilor din mediul extern.

Furnizand baza perfecta pentru hair styling, tratamentul Moroccanoil® calmeaza instant aspectul parulului deteriorat, rezultatul fiind un par sanatos si lucios de la baza la varf.

###Tratamentul Moroccanoil® – perfect pentru toate tipurile de par

– Transforma si protejeaza parul.
– Furnizeaza stralucire vizibila, luxurianta, fara nici un fel de reziduu .
– Fortifica parul de la baza la varf.
– Ajuta la regenerarea structurii celulare a parului pentru a revitaliza firele anoste si fara viata.
– Imbunatateste structura firului de par hranindu-l in profunzime.
– Reduce timpul de uscare.

Pentru cele mai bune rezultate:

–> pe parul proaspat spalat, se foloseste o cantitate de marimea unei monede a tratamentului Moroccanoil®, dupa care se usuca si se aranjeaza ca de obicei

–> pentru netezirea parului uscat si calmarea parului ondulat, se aplica o cantitate mica de tratament Moroccanoil® pe degete si se coafeaza parul dupa preferinta.

Moroccanoil® ofera formule inovative, usor de folosit , performanete care transforma toate tipurile de par avand ca rezultat un par frumos, sanatos: look natural. Precum initiatorii si pionierii produselor pe baza de ulei, Moroccanoil® a devenit rapid motorul in domeniul moda si beauty si a generat un cult urmat de toti stilistii si clientii lor VIP. Faimos pentru calitatea sa fara reziduuri, linia de produse de lux pentru par se adreseaza nevoilor tuturor tipurilor de par si, are ca si caracteristica un amestec propriu din cele mai fine ingrediente pentru a furniza performanta optima si rezultate dramatice.

Comments

comments

Leave a Reply