Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > (P) Păr sănătos şi strălucitor, indiferent de vremea de afară!

(P) Păr sănătos şi strălucitor, indiferent de vremea de afară!

Nu pleci de acasă fără umbrelă, deşi rubrica de meteo te asigură că în următoarele doua-trei zile nu ar trebui să te aştepţi să plouă.

Cu toate acestea, dimineaţa este ceaţă, iar norii de peste zi ameninţă să se scuture în fiecare moment. Dacă tu te simţi atât de confuză, imaginează-ţi cât de dezorientat este părul tău, obişnuit, până nu demult, cu adieri calde şi plăcute şi temperaturi prietenoase.

 

Ieri peste 30 de grade, astăzi abia 15 – mâine?

Ei bine, la vremuri noi, se cere o strategie nouă! Ştiai că schimbările bruşte de temperatură dau atât de mult peste cap glandele scalpului încât părul se vede nevoit să se autohidrateze? Uneori însă, i se întâmplă ca aceste eforturi să-i creeze probleme, iar glandele să producă mai mult sebum decât îi este necesar. Sunt acele momente în care îţi spui că părul tău se îngraşă mult prea repede şi te vezi în situaţia de a-l spăla tot mai des, în încercarea de a ascunde acest mic dezechilibru. 
În aceste situaţii ai nevoie de produse eficiente care să regleze cantitatea de sebum şi care să menţină nivelul optim de hidratare. Gama Sebum control de la Gerovital Plant Tratament este specializată în a rezolva problema părului gras.

Şamponul Sebum control te scapă de această problemă, ajutând la reglarea secreţiei de sebum şi degresarea părului. Formula are la bază complexul Sebaryl care echilibrează activitatea glandelor sebacee. Mai mult decât atât, rădăcinile uleioase şi aspectul de păr murdar sunt puse pe fugă şi de Serul Sebum Control care asigură buna funcţionare a metabolismului capilar. Folosite cu regularitate, aceste produse contribuie la confortul părului tău, care nu va mai fi nevoit să caute soluţii pentru a înfrunta schimbările vremii.

 

Te-ai vopsit în urmă cu numai câteva săptămâni. Astăzi mai e aceeaşi culoare?

Fie că îţi place să încerci nuanţe noi şi descoperi periodic culori care îţi vin de minune sau eşti fidelă unei anumite culori, cu siguranţă îţi doreşti ca părul tău să păstreze intensitatea culorii ca şi cum te-ai fi vopsit ieri, chiar şi după mai mult timp. Ai apucat să te resemnezi cu gândul că acest lucru este imposibil? Indiferent de răspuns, trebuie să ştii că ai la îndemână o soluţie care îţi îndeplineşte dorinţa. 
 
 

Şamponul Pro Color de la Gerovital Plant Tratament previne decolorarea firului de păr, oferindu-i în schimb nutrienţii care îl hrănesc în profunzime şi îi păstrează calităţile naturale. Pentru o acţiune solidă. Masca Pro Color potenţează culoarea şi ţine la distanţă problemele cu care se confruntă părul vopsit: uscarea, ruperea sau pierderea flexibilităţii. În schimb, părul va fi sănătos de la rădăcină la vârf şi gata să strălucească chiar şi sub cel mai înnorat cer.  

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus