Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > (P) Părul tău e pregătit să înfrunte frigul şi vremea capricioasă?

(P) Părul tău e pregătit să înfrunte frigul şi vremea capricioasă?

De la copacii coloraţi în mii de nuanţe arămii, până la vântul care scutură melancolic şi romantic frunzele pământii, toamna are un farmec inegalabil. Fiecare dimineaţă, însă, vine la pachet cu întrebările pe care ni le punem cu privire la vreme. Astfel, de multe ori, devine dificil să ne alegem ţinuta pentru ziua care abia începe, căci nu putem şti cât de călduroasă sau, din contra, de răcoroasă va fi vremea. Cu toate acestea, găsim întotdeauna căi pentru a fi frumoase, cochete, elegante şi de a ne proteja şi de capriciile ei. De aceeaşi atenţie specială are nevoie şi părul pentru a fi pregătit, oricare ar fi provocările lansate de vreme.

Gama Gerovital Plant Tratament conţine soluţii numai bune pentru a ajuta părul să fie într-o formă de invidiat.

Vremea poate deveni destul de agresivă, iar părul se poate confrunta cu o serie de probleme neplăcute o dată cu scăderea temperaturii. Astfel, pentru a-i asigura o protecţie eficientă trebuie să acţionăm pe mai multe planuri. 
 

Problema nr. 1: Căderea părului

 
Diferenţa dintre peste 35 de grade şi valorile scăzute din termometre? Părul…suferă. Obişnuit cu soarele, dar şi cu temperaturi mai apropiate de cea corporală, părul nu este pregătit să facă faţă schimbărilor bruşte de vreme. Luat pe nepregătite, supus temperaturilor scăzute, umidităţii sau vântului, părul tinde să se dea bătut, iar noi descoperim că tot mai multe fire de păr rămân pe perie, haine sau aşternuturi. Prin urmare, el are nevoie de produse de îngrijire care fortifică rădăcinile şi stimulează creşterea. 
  • Şamponul anticădere Gerovital Plant Tratament accelerează metabolismul celular, astfel încât scalpul primeşte toate resursele pentru a furniza firului de păr nutrienţii necesari. 

 

  • Alături de acesta, Serul anticădere asigură o acţiune eficientă, iar părul rămâne des şi puternic. 

 

  • În plus, Tratamentul-kit anticădere este ideal pentru situaţiile în care problema căderii a scăpat de sub control. O cură durează 1-3 luni, timp în care, aplicate pe  cât mai la rădăcină, fiolele îmbunătăţesc microcirculaţia şi metabolismul celular şi reglând totodată activitatea seboreică.
 
Dar pentru el?
Pentru bărbaţi, căderea părului este un subiect ceva mai delicat. Ei sunt mai predispuşi la această problemă şi au cu atât mai multă nevoie de produse eficiente. Şamponul anticădere MEN previne atrofierea rădăcinii, prelungind astfel viaţa pirului de păr.    
 

Problema nr. 2: Apariţia mătreţii

 

Mătreaţa face parte dintre cele mai neplăcute scenarii atunci când vine vorba de păr.
Inestetică şi supărătoare, mătreaţa poate ajunge până la a ne compromite imaginea exact atunci când ne dorim mai mult să lăsăm o impresie bună. Totuşi, dincolo de argumentul estetic, mătreaţa este modul prin care scalpul ne semnalează că există nişte probleme. Loţiunea antimătreaţă cu ichtiol redă scalpului echilibrul normal şi conferă părului volumul şi strălucirea pe care ne dorim să le trecem pe cartea de vizită la o primă întâlnire.   
 
Pentru domni
Scalpul bărbaţilor are nevoi speciale si, din acest motiv, uneori, produsele ei nu funcţionează aşa cum îşi doreşte el. Şamponul antimătreaţă Gerovital Plant Tratament MEN este conceput special pentru bărbaţii care se confruntă cu problema mătreţii. Folosit cu regularitate, şamponul elimină problema mătreţii şi  efectele ei, lăsând scalpul curat.  
 

Sfaturi pe placul părului tău:

Sănătatea vine din interior! Părul resimte efectele alimentaţiei pe care o adoptăm ca stil de viaţă. Alimentele cât mai naturale, cu un conţinut ridicat de vitamine şi substanţe nutritive vor fi întotdeauna un aliat pentru păr, piele şi întregul organism. Nu ocoli somonul, spanacul, ouăle, iaurtul grecesc, morcovii, afinele, nucile.
Eficienţa produselor folosite depinde şi de aplicare: în timpul şamponării, scalpul trebuie masat cu mişcări circulare pentru a ajuta produsul să acţioneze în profunzime.
Este important ca părul să fie pieptănat încă de când este ud. Scăpam astfel de vârfurile încurcate care obligă rădăcinile să cedeze în momentul pieptănării. 
Înainte de a adormi, asigură-te că părul tău este complet uscat! Pentru că în timpul somnului părul se usucă foarte greu, scalpul secretă o mai mare cantitate de sebum. Rezultatul: părul se va îngrăşa mai repede. 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus