Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > (P) Profita de reducerile AVON de Beauty Fridays!

(P) Profita de reducerile AVON de Beauty Fridays!

Bucură-te de cel mai bun preț din an la produsele AVON cu ocazia Beauty Fridays!

Evenimentul cel mai așteptat din an, Beauty Fridays, îți aduce reduceri substanțiale la produsele AVON până pe 30 noiembrie 2015. Fie că vrei să achiziționezi parfumuri, produse de machiaj sau de îngrijire a corpului, haine sau accesorii pentru tine sau pentru cei dragi, AVON ți-a pregătit în această perioadă cele mai mari reduceri din an.

Cântăreața Antonia îți va recomanda ofertele ei preferate de Beauty Fridays din site-ul avon.ro, în functie de bugetul pe care vrei să îl aloci. Astfel, cel mai ieftin produs costă 7,99 RON, iar cel mai scump 69 RON. Există mai multe categorii de prețuri, potrivite pentru buzunarul fiecăreia: între 7,99 și 14,99 RON, între 15,99 și 34,99 RON, între 35,99 și 44,99 RON sau peste 55 RON.
Produsele aflate la reduceri sunt din categoriile parfumuri, machiaj, îngrijire corp, îngrijire ten și fashion și pot fi accesate online pe avon.ro.

avon beauty fridays (1)

avon beauty fridays (2)

Mai mult, AVON îți oferă și cadouri în funcție de suma cheltuită!

  • Astfel, dacă ai făcut o comandă de minim 100 lei, vei primi gratuit o mască de față Planet Spa cu ulei de măsline 75 ml, dacă introduci înainte de finalizare comenzii codul „100AVON”.
  • Dacă ai făcut o comandă de minim 150 lei, vei primi gratuit un set format din mini-apă de parfum Incandessence+Spray parfumat Incandessence+pungă pentru cadou, dacă introduci codul „BEAUTY150”.
  • Dacă ai făcut o comandă de minim 250 lei, vei primi gratuit setul anterior+o eșarfă Ecosez, dacă introduci codul „BEAUTY250”.

Codurile promoționale se inserează online înainte de finalizarea comenzii. Un promo code este valabil o singură dată, până pe 30 noiembrie 2015, iar o comandă poate conține un singur promo code.

De asemenea, urmărește pagina de Facebook AVON – până la finalul lunii, vei afla în fiecare seară ce oferte mai sunt pe stoc.

Profită și tu de cel mai bun preț din an pentru produsele AVON de Beauty Fridays!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus