Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > (P) Reprogramează viitorul pielii tale

(P) Reprogramează viitorul pielii tale


Amway
, una dintre cele mai mari companii de vânzări directe din lume, îşi completează gama de produse de lux pentru îngrijirea tenului cu o nouă colecţie – ARTISTRYTM YOUTH XTEND, creată să confere pielii un aspect mai tânăr. Ingredientele inovatoare stimulează proteinele proprii ale pielii ajutând la diminuarea ridurilor, a liniilor fine şi la protecţia împotriva influenţelor nocive ale mediului înconjurător. Colecţia anti-îmbătrânire ARTISTRY YOUTH XTEND, testată dermatologic, îşi propune să îndeplinească dorinţa femeilor de a fi puternice şi mereu frumoase.

Reprogramează, repară şi protejează pielea

Secretul unui ten tânăr stă în formarea proteinelor, cum ar fi sirtuina şi colagenul. Acestea sunt descoperirile unei echipe de oameni de ştiinţă şi dermatologi din cadrul Institutului de Cercetare Amway. Formarea naturală a acestor „proteine ale tinereţii” scade odată cu vârsta. Drept urmare, pielea îşi pierde hidratarea şi elasticitatea, fiind expusă apariţiei ridurilor. ARTISTRY YOUTH XTEND de la Amway este creat pentru a contracara acest proces.

Reprogramează pielea: ARTISTRY YOUTH XTEND Skincare Collection se bazează pe complexul de agenţi activi LifeSirt, extras din mirt, o plantă mediteraneană. Datorită noilor tehnologii, acest extras vegetal stimulează producţia proprie de sirtuină a pielii, o proteină care reactivează frumuseţea tinerească a pielii (pe baza unui test de stres oxidativ în-vitro).

Protejează şi repară: O peptidă Micro X-6 poate susţine elasticitatea unei pieli tinere. Acest agent activ cu şase aminoacizi stimulează formarea colagenului.2 Extracte vegetale preţioase din Green Acerola Cherry, fructul baobabului african şi din coacăze negre oferă nutrienţi, protejează pielea de radicalii liberi şi hidratează. Ingredientele preţioase pot ajuta la reducerea aspectului de linii fine şi riduri şi păstrează aspectul radiant al pielii.3

Testele de laborator arată că ARTISTRY YOUTH XTEND creşte producţia acestor „proteine ale tinereţii” cu până la 280%.4 Rezultatul: După o săptămână de utilizare, liniile fine şi ridurile sunt vizibil reduse.

Noua colecţie ARTISTRY YOUTH XTEND Skincare include următoarele produse:

Spuma demachiantă ARTISTRY YOUTH XTEND

Loţiunea pentru catifelare ARTISTRY YOUTH XTEND

Serul Concentrat ARTISTRY YOUTH XTEND

Crema protectoare ARTISTRY YOUTH XTEND

Loţiunea protectoare ARTISTRY YOUTH XTEND

Crema hrănitoare ARTISTRY YOUTH XTEND

Loţiunea hrănitoare ARTISTRY YOUTH XTEND

Crema de ochi hrănitoare ARTISTRY YOUTH XTEND

Fondul de ten lifting pentru uniformizare ARTISTRY YOUTH XTEND

Fondul de ten cu efect de lifting şi de netezire a tenului ARTISTRY YOUTH XTEND este, în esenţă, un fond de ten hidratant, cu efect anti-îmbătrânire, care ajută tenul să arate mai ferm, conferindu-i un aspect întinerit şi luminos. Formula sa este, însă, rezultatul unui studiu în frumuseţea fără compromisuri. Factorul de protecţie solară SPF20 contribuie la păstrarea aspectului tânăr şi luminos al pielii, ajutând la protejarea ei împotriva deteriorării cauzate de expunerea la razele UV.

Conceput pentru a fi folosit împreună cu gama pentru îngrijire a pielii ARTISTRY YOUTH XTEND, fondul de ten combină efectele imediate anti-îmbătrânire cu beneficiile anti-îmbătrânire pe termen lung.

Ambalajul „Crescendo” al fondului de ten ARTISTRY YOUTH XTEND este dotat cu un sistem de dozare special cu blocare, care împiedică pătrunderea aerului în recipient, prevenind astfel uscarea, contaminarea sau scurgerea produsului.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus