Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Coafuri > (P) Soare arzător, însă păr tot strălucitor!

(P) Soare arzător, însă păr tot strălucitor!

Sebumul, transpirația și praful sufocă rădăcina părului și din acest motiv podoaba capilară trebuie spălată atunci când este nevoie. Părul spălat des nu se îngrașă dacă folosim produsele potrivite lui.

Deși nu se arde la soare, părul se poate deshidrata și deteriora. Devine fragil, iar vârfurile se despică foarte ușor. Protecția și hidratarea părului devin două obiective importante pe timpul verii. Iar ca și cum toate acestea n-ar fi de ajuns, cercetările au arătat că impuri­tă­țile minerale, care se găsesc inclusiv în apa cu care ne spălăm, îi afectează structura. De ceva vreme, am descoperit gama de îngrijire a părului Pantene Repair&Protect, care curăță în profunzime impuritățile, lăsând părul mătăsos. Formula acestor produse reface rezistența firului de păr, hidratează și previne vârfurile despicate. Este o gamă adecvată tuturor tipurilor de păr. După prima spălare, am simțit părul mai mătăsos, mai viguros și căpătase strălucire. Balsamul a fost o mare surpriză pentru mine, fiindcă se aplică de la rădăcină până la vârfuri, fără să încarce sau să îngrașe, având o formulă inteligentă care pătrunde rapid în structura firului, depistează zo­nele deteriorate și le repară. Pentru că am părul destul de moale, fără volum și, în mod obișnuit, cofura nu rezistă prea mult, am testat și balsamul spumă. Mi-a plăcut faptul că pă­rul a căpătat volum, iar acesta s-a men­ținut până la următoarea spălare.

Invitație la o nouă experiență

Am invitat-o pe colega mea, Cris­tina Cândea, editor femeia.ro, să testeze și ea gama de îngrijire a părului Pantene  Repair&Protect. Știam că are un păr subțire, fragil și care se îngrașă foarte repede, iar această gamă mi s-a părut potrivită ei. În plus, încă o părere nu strică. După ce  i-am povestit expe­riența mea, a fost curioasă să vadă ce efecte are asupra părului ei.

Experiența Cristinei

După două săptămâni de folosire a produselor, a fost încântată de rezultat. Părul a căpătat volum, l-a aranjat ușor și nu s-a mai îngrășat atât de repede.

Șamponarea, o experiență senzorială

Pentru Cristina, spălarea părului cu Pantene Repair&Protect a fost mai mult decât un ritual de curățare. Parfumul plăcut a inundat baia și a făcut-o să trăiască o experiență senzorială plăcută. „Părul a fost curățat în profunzime, a devenit mătăsos și cu un miros frumos. Are un parfum deosebit, care durează“, a mărturisit ea.

Balsamul preferat

Cristina folosește balsam la fiecare spălare. I-am recomandat ca, pe timpul verii, la fiecare două spălări sau când simte că părul este degradat, să utilizeze și masca, pentru un tratament mai profund și o refacere mai rapidă a firului de păr. A testat ambele balsamuri și i s-a părut că părului ei cu fir subțire i se potrivește mai bine balsamul spumă. „Are o textură foarte fină, se absoarbe foarte ușor, acționează rapid și hidra­tează la fel de bine precum cel obișnuit. Am pus balsam cât încape în podul palmei, apoi l-am aplicat pe păr, iar după câteva secunde, când s-a absorbit, m-am clătit foarte bine. Hidratează perfect, dar nu îngrașă părul.“

Volum instantaneu

Părul ei este acum mai sănătos și a căpătat volum. „Îmi simt părul mai puternic și nu se mai îngrașă atât de repede. Deși n-am folosit alt produs pentru coafat, părul a căpătat volum doar uscându-l cu peria.“ Pentru menținerea unei bune hidratări, i-am mai recomandat uleiul, care are o formulă leave-in, fără clătire. Se aplică de la mijlocul părului către vârfuri, chiar și între spălări. Hidratează și protejează părul în timpul coafării, fără să-l îngreuneze.

 

Intră pe www.femeia.ro și răspunde la întrebarea  Cum îți alegi șamponul?

Răspunsurile corecte câștigătoare în urma tragerii la sorți vor fi premiate cu câte unul din cele șase seturi de îngrijire Pantene Repair&Protect.
Perioada concursului: 25 iulie-8 august 2017. Câștigătoarele vor fi anunțate pe 10 august 2017, pe www.femeia.ro.

 

Text: Luminița Tăbăran

Foro: Iulian Iacob

Comments

comments

3 thoughts on “(P) Soare arzător, însă păr tot strălucitor!

  1. Am incredere in samponul si balsamul Pantene. Sunt preferatele mele. Pantene confera volum, suplete si stralucire parului.

  2. Folosesc un sampon pentru volum, dar si balsam pentru a nu parea deteriorat. Masca o folosesc o data pe saptamana, pentru hidratare.

  3. Aleg samponul in functie de grosimea firului de par(subtire, normal, gros) si a tipului de par (uscat, cu tendinte de ingrasare , deteriorat, fara vitalitate)

Lasă un răspuns