Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > (P) Soare fără griji

(P) Soare fără griji

Lasă soarele să-ți mângâie trupul în cel mai seducător chip cu putință și privește acest răsfăț al verii fără regrete!

O vară de neuitat înseamnă soare, căldură, distracție și un bronz pe care toată lumea să-l admire. Alegând cele mai bune surse de protecție pentru piele și trucurile care-ți garantează o culoare seducătoare, te vei bucura de soare fără niciun regret.

Protecție completă

Regula de aur atunci când ne expunem la soare este să protejăm pielea folosind creme cu un SPF adaptat pigmentului nostru. Expunerea la soare fără protecție distruge pielea, o îmbătrânește, apar riduri și pete, ca să nu mai vorbim de afecțiuni mai grave și de creșterea riscului de cancer cutanat.

Știai?

Cosmetic Plant folosește uleiul de cocos BIO, obținut prin presarea la rece a fructului de cocos, recunoscut pentru efectul său hidratant și fotoprotector. Noua gamă Cocos nu conține parabeni!

SPF-ul ideal

Este un mit că nu te poți bronza dacă te dai cu cremă. Chiar te bronzezi mai bine! Cu cât pielea este mai deschisă, cu atât factorul trebuie să fie mai mare.

36 de grame

Aceasta este un număr important pentru protecția pielii. Stratul de cremă trebuie să fie consistent ca să ofere protecție adecvată: 36 de grame de cremă sunt necesare pentru fiecare aplicare, spun specialiștii!

Știai?

Studiile au demonstrat că atât uleiul de cocos, cât și cel de măsline au spectru de absorbție UVB natural, asigurând un SPF de 7-8. Aceste uleiuri le regăsim și în produsele Cosmetic Plant.

Cu sau fără machiaj?

E de preferat să nu porți niciun produs de machiaj, iar dacă vrei totuși să fii ca o vedetă pe plajă, alege machiajul minimal. Pentru față folosește crema protectoare cu SPF care apără tenul de îmbătrânire și pătare.

Știai?

Vitamina E are efect antioxidant, hidratant, antiinfla-mator, previne îmbătrânirea prematură a pielii cauzată de radiaţiile UVA şi ajută la diminuarea formării eritemelor provocate de radiaţiile UVB. Produsele de plajă de la Cosmetic Plant conțin vitamina E.

Bronzare accelerată

Când nu ai prea multe zile de vacanță, dar îți dorești un bronz intens, poți alege produsele care intensifică nuanța pielii prin stimularea melaninei naturale în piele.

Întreținerea culorii

Bronzul natural nu protejează pielea în totalitate. Continuă protecția folosind uleiuri și loțiuni care să hidrateze și să protejeze pielea, menținându-i culoarea pentru mai mult timp.

Calmează și hidratează

Chiar și cel mai bine protejată și hidratată piele trebuie calmată după soare. Micile arsuri, pe care nu le vezi, dar le simți după temperatura pielii, pot fi imediat remediate aplicând aceste produse calmante.

Special pentru copii

Pentru pielea lor sensibilă au fost create loțiuni speciale fără parabeni, cu vitamine și uleiuri naturale calmante și regenerante, care oferă o protecție ridicată și o îngrijire profundă, care să le permită să se joace nestingheriți sub razele soarelui.

Știai?

Pantenolul, provitamina B5, are acțiune hidratantă, cicatrizantă și regenerantă. Un ingredient de bază în produsele After Sun de la Cosmetic Plant.

Gama COCOS Cosmentic Plant cuprinde uleiuri pentru plajă cu SPF 6, SPF 15 și emulsii pentru plajă cu SPF 30, SPF 50, ce conțin filtre organice cu spectru UVA/UVB și care protejează pielea împotriva radiațiilor UV o hidratează și o regenerează. 

Gama OLIV Cosmentic Plant cu ulei de măsline, morcov și vitamina E, cuprinde uleiuri cu SFP 6, SPF 10,  o emulsie pentru plajă cu SPF 20 și o cremă protectoare pentru față cu SPF 50. Toate produsele conțin o combinație de filtre organice și minerale și ingrediente emoliente, care regenerează și hidratează pielea.

Emulsiile pentru accelerarea bronzării Cosmentic Plant cu unt de cacao, ulei de morcov şi vitamina E au SPF 6, SPF 10 asigură o bronzare mai rapidă datorită conţinutului său în tirozină, riboflavină şi ulei de morcov.

Emulsiile pentru plajă rezistente la apă Cosmentic Plant cu extract de gălbenele au SPF 20, SPF 30, SPF 50. Toate protejează pielea şi asigură o bronzare uniformă. Conțin filtre UVA/UVB.

Emulsia după plajă Cosmentic Plant cu extract de gălbenele, sulfină, coada-şoricelului, vitaminele F şi E calmează, hidratează, tonifică, revitalizează pielea expusă la soare.

Loţiunea pentru calmarea arsurilor solare Cosmentic Plant îmbină efectele calmante, antiinflamatoare, cicatrizante și tonifiante cu cele hidratante.

Emulsiile pentru plajă rezistente la apă speciale pentru copii Cosmentic Plant au SPF 30 și SPF 50 conțin ulei de cătină ce protejează, regenerează şi menţin hidratarea pielii. Asigură protecţie ridicată atât UVA, cât şi UVB.

 

Comments

comments

Leave a Reply