Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > (P) Soluția perfectă pentru epilarea definitivă acasa, aparatele Homelight IPL de la BaByliss Paris

(P) Soluția perfectă pentru epilarea definitivă acasa, aparatele Homelight IPL de la BaByliss Paris

În fiecare an, ne pregătim cu mare atenție pentru vară. Ținem diferite diete, ne îngrijiim părul, fața și corpul. Folosim tot felul de măști, creme și trucuri pentru a arăta cât mai bine în sezonul cald. Însă, de cele mai multe ori trebuie să apelăm la specialiști, la tratamente în saloane specializate ce necesită mult efort din partea noastra.

Un exemplu este epilarea părului nedorit. Metodele temporare de epilare, unele dintre ele dureroase, altele marcate de o persistență scurtă a efectelor în timp sunt toate mari consumatoare de timp și de bani. Știm că te-ai săturat de programarea lunară la cabinetul de cosmetică sau de schimbarea programului în funcție de lungimea firelor de păr de pe picioare. Iar vara este foarte aproape și toate ne dorim o piele fină și catifelată.

BaByliss-Paris-Homelight-IPLAstfel, îți recomandăm cea mai bună soluție pentru epilarea definitivă chiar la tine acasă, aparatele Homelight IPL de la BaByliss Paris.

Epilatoarele inteligente Homelight IPL de la BaByliss Paris folosesc lumină intens pulsată și sunt eficiente pe cinci tipuri de păr precum, blond închis, șaten și negru.

Adaptând tehnologia utilizată în saloanele de specialitate, BaByliss Paris oferă epilatoare dotate cu accesorii de înaltă precizie, special concepute pentru zonele delicate precum, față și zona inghinală și nu au componente care să necesite înlocuite pe parcurs tratamentul. Conform studiilor clinice cu Homelight, firele nedorite sunt eliminate cu disconfort minim, în 8 sedințe dispar peste 90% de fire, iar pielea rămâne netedă și catifelată timp îndelungat.

Epilatoarele Homelight au becuri cu cuarţ, un material durabil cu o structură cristalină care este foarte rezistentă la şocurile termomecanice ceea ce asigură o durată de viaţă lungă. Astfel, lampa de înaltă performanță permite până la 300.000 de impulsuri delicate de lumină.

BaByliss-Paris Pack 3D G946EÎn plus faţă de multiplele sale calităţi, gama de epilatoare Homelight oferă o experienţă inedită: coaching personalizat pe tot parcursul tratamentului prin intermediul aplicaţiei Homelight Connected. Aceasta vine în ajutorul utilizatorilor personalizând tratamentul încă de la prima sesiune. Aplicația detectează tipul de piele al utilizatorului, stabilește automat intensitatea și frecvența sedințelor de epilare pentru fiecare zonă în parte. Totodată, aplicația înregistrează fiecare sedință și organizează viitoarele sesiuni astfel încât programul să aiba eficiență maximă. Homelight Connected este disponibilă pe Google Play și App Store și necesită minim iOS7 sau Android 4.0.

Rutina ta de frumusețe se va schimba definitiv cu noile epilatoarele Homelight IPL de la BaByliss Paris. Mai multe detalii despre aparatele IPL găsești pe site-ul BaByliss Paris și pe pagina de Facebook BaByliss România.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus