Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > (P) Tratament complet cu noua gama Wine Elixir

(P) Tratament complet cu noua gama Wine Elixir

Această gamă antirid de îngrijire a tenului se bazează pe puterea resveratrolului şi a lupinului de a stimula producţia de colagen, de a conferi fermitate pielii şi de a reduce chiar şi cele mai profunde riduri. Pe bază de ingrediente naturale, cum ar fi vinul roşu, ceara de albine şi polifenolii din măsline, gama Wine Elixir oferă un tratament complet de îngrijire a pielii pentru prevenirea şi combaterea semnelor îmbătrânirii. Gama Wine Elixir înlocuieşte apa cu o infuzie de ceai verde pentru a spori acţiunea antioxidanţilor şi pentru a proteja pielea împotriva factorilor nocivi din mediul înconjurător.

Ulei antirid şi reparare pentru masaj facial, (30ml)

Uleiul organic de struguri reduce ridurile şi oferă fermitate, în timp ce extractul organic de măsline, floarea soarelui şi migdale hidratează pielea şi oferă protecţie antioxidantă.

*Produs organic, certificat de ICEA

Activi naturali: ulei de struguri, ulei de măsline, lupin, ulei de floarea soarelui, ulei de migdale, vitamina E, portocal amar, patchouli, salvie şi uleiuri esenţiale de muşcată.

Mod de utilizare: se aplică câteva picături pe vârfurile degetelor şi se masează uşor pe faţa curată, gât şi decolteu, evitând zona din jurul ochilor. Se utilizează ziua şi/sau noaptea, singur sau sub crema de faţă.

Preţ: 172,9 lei

 

Cremă antirid şi fermitate de zi, (50ml)

Uleiurile naturale din plante şi ovăzul hrănesc şi hidratează pielea uscată în profunzime, iar vinul roşu acţionează asupra celor mai profunde riduri. Lupinul şi ceara de albine redau fermitatea pielii, îmbunătăţindu-i textura şi elasticitatea.

Activi naturali: vin roşu, ceară de albine, lupin, ovăz şi lecitină, propolis, unt de shea, ulei de măsline, ulei de struguri, ulei din tărâţe de orez, portocal amar, patchouli, uleiuri esenţiale de muşcată şi salvie, ceai verde.

Mod de utilizare: Aplicaţi dimineaţa pe faţa curată şi pe gât cu mişcări uşoare, circulare, evitând zona din jurul ochilor.

Preţ: 155 lei

 

Cremă antirid şi fermitate de noapte, (50ml)

Repară pielea în timpul somnului cu acest tratament de regenerare care utilizează vinul roşu şi resveratrolul, ce stimulează producţia de colagen şi elastină şi ajută la diminuarea celor mai profunde riduri. Ceara de albine hidratează şi netezeşte pielea, iar acidul salicilic exfoliază delicat şi uniformizează nuanţa pielii pentru a-i restabili strălucirea naturală.

Activi naturali: vin roşu, ceara de albine, lupin, ovăz şi lecitină, propolis, unt de shea, ulei de măsline, ulei de struguri, ulei din tărâţe de orez, portocal amar, patchouli, uleiuri esenţiale de muşcată şi salvie, ceai verde.

Mod de utilizare: Aplicaţi seara pe faţa curată şi pe gât cu mişcări uşoare, circulare, evitând zona din jurul ochilor .

Preţ: 172,9 lei

 

Cremă antirid pentru ochi şi buze, (15ml)

Special concepută pentru zona sensibilă din jurul ochilor şi a buzelor, această cremă calmantă conţine vin roşu şi lupin pentru a creşte elasticitatea pielii şi pentru a reduce ridurile profunde. Extractul de castan, împreună cu celelalte ingrediente naturale, hidratează, reduc cearcănele şi pungile din jurul ochilor.

Activi naturali: vin roşu, ceară de albine, lupin, castan sălbatic, ghimpe, ovăz şi lecitină, unt de shea, ulei de măsline, ulei de struguri, ulei din tărâţe de orez, ulei esenţial de patchouli, ceai verde.

Mod de utilizare: aplicaţi ziua şi/sau noaptea. Se tapotează uşor zona buzelor şi cea din jurul ochilor.  

Preţ: 141,9 lei

Produsele APIVITA sunt testate dermatologic şi 100% FĂRĂ parabeni, silicon, propilenglicol, ulei mineral şi etanolamina. 

 
APIVITA este disponibilă în farmaciile Sensiblu selecţionate. 
 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus