Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > (P) Un păr frumos ce mi-a redat încrederea în mine în 4 săptămâni

(P) Un păr frumos ce mi-a redat încrederea în mine în 4 săptămâni

Iarna aceasta a fost prea ger. Am purtat aproape zilnic o căciulă groasă și mi-am uscat tot timpul părul cu foehnul, după spălare, de teamă să nu răcesc. Nu e de mirare că părul meu și-a pierdut strălucirea, volumul, densitatea și, de parcă nu ar fi fost îndeajuns, apăruse și problema vârfurilor despicate.

Nu mai reușeam să-l aranjez sub nicio formă și ajunsesem ca fiecare zi să fie a bad hair day. Începusem să-l port prins sau în coc, să nu se vadă că e degradat, deși sunt genul de persoană care se simte foarte bine cu părul desprins. Deși ador părul lung și nu voiam să-l tai, nu mai vedeam altă soluție.

Schimbarea de primăvară

Era vremea pentru o schimbare care să-mi redea încredere în mine. Și sincer, nu știam de unde să încep imediat după ce mi-am tăiat vârfurile tocite. În aceeași perioadă, am primit la redacție noua gamă Schauma Nature Moments, care promitea un păr sănătos și mătăsos. Întotdeauna sceptică până la proba contrarie – un defect profesional – nu am crezut până nu am testat șampoanele pe propriul păr.

Noua gamă Schauma Nature Moments

Noua colecție are la bază numai ingrediente din inima naturii. Fiecare set este destinat unui anumit tip de păr. Le-am încercat aproape pe toate din curiozitate, apoi m-am axat timp de patru săptămâni pe unul singur, care mi s-a părut cel mai potrivit pentru părul meu:

Șampon și balsam SCHAUMA NATURE MOMENTS SUCCULENT RASPBERRY & SUNFLOWER OIL cu zmeură și ulei de floarea-soarelui pentru părul vopsit – trebuie să recunosc că mirosul este unul excepțional și m-am simțit ca în grădina bunicii, când culegeam zmeură. Poate tocmai de aceea mi-a plăcut cel mai mult. Culoarea roșiatică a părului meu a devenit mai intensă, semn că o protejează. Dacă ai părul foarte uscat după vopsire, balsamul acesta este exact ce-ți trebuie!

Șampon SCHAUMA NATURE MOMENTS PROVENCE HERBS & LAVENDER  cu ierburi de Provence și lavandă. Șamponul acesta mi-a mutat baia într-un câmp din sudul Franței, plantat cât vezi cu ochii cu lavandă. Parfumul a rezistat câteva ore bune în încăpere și două zile în părul meu! Iar volumul dat părului? Impresionant și de durată!

Șampon și balsam SCHAUMA NATURE MOMENTS HONEY ELIXIR & BARBARY FIG OIL cu miere și ulei din fruct de cactus pentru păr subțire și fragil. Numai când l-am mirosit și parcă-mi venea să-l gust!

Șampon și balsam SCHAUMA NATURE MOMENTS MEDITERRANEAN OLIVE OIL & ALOE VERA cu ulei de măsline și Aloe Vera pentru reparare și vârfuri despicate – este cel care mie mi se potrivește cel mai bine și pe care l-am testat timp de 4 săptămâni.

Rezultate deosebite

Schimbarea este totalmente vizibilă de la rădăcină până la vârfuri în cele patru săptămâni în care am testat gama Schauma Nature Moments cu ulei de măsline și Aloe Vera. Părul este hrănit, mai puternic, mai sănătos și mai mătăsos. Vârfurile nu se mai despică, iar volumul mă face să mă simt încrezătoare. Balsamul Schauma Nature Moments cu ulei de măsline și Aloe Vera este ideal pentru părul meu, mi-l descurcă și îmi permite să-l aranjez foarte repede. Părul meu nu se mai electrizează și, oricât de agitată ar fi ziua mea la redacție, am încredere că arăt excelent până târziu.

Abia acum am realizat cât de simplu este să arăți minunat doar utilizând șamponul și balsamul potrivite părului tău! Pentru mine, ele sunt Schauma Nature Moments. Încearcă-le! Și constată chiar tu diferențele!

Înscrie-te aici la concurs: https://www.femeia.ro/frumusete/un-par-frumos-in-4-saptamani

Text: Corina Matei

Foro: Iulian Iacob

Comments

comments

Leave a Reply