Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > (P) Vara aceasta te simți bine la Yucca Wellness Center!

(P) Vara aceasta te simți bine la Yucca Wellness Center!

Când vara vine, vrem să fim perfecte: ten strălucitor, păr hidratat, mușchi tonifiati, picioare fine, fără celulită… și suntem nevoite să mai ținem și dietă. Vara asta te simți bine în piele ta cu ajutorul specialiștilor Yucca Wellness Center!

Am găsit câteva soluții pentru a ne rezolva multe dintre probleme:

1. Ten strălucitor – fără impurități, fără riduri și luminos. O procedură minim invazivă este procedura micropen, o tehnologie care declanșează în organism o reacție naturală de a produce colagen și elastină în cantități mult mai mari.

2. Păr hidratat – o podoabă capilară îngrijită poate fi cel mai valoros accesoriu. Utilizarea produselor de calitate ajută cel mai mult la aspectul sănătos, iar și întreținerea părului ajută la regenerarea lui.

3. Mușchi tonifiati – mișcarea înseamnă sănătate. Un concept inovator este Fetno Dance: un dans pur românesc îmbinat armonios cu ritmurile contemporane.

4. Picioare fine – pe baza unui peeling și a unei epilări continuate de un masaj cu ulei hidratant, pielea rămâne catifelată.

5. Fără celulită – cea mai mare problemă a femeilor în acest secol, care nu apare doar din cauza îngrășării, ci și în urmă unui stil de viață dezordonat. Tehnologia hi-tech, alături de masaje corporale, este indicată în procesul de eliminare a celulitei: mezoterapie virtuală, cavitație, microdermoabraziune, terapie led, radiofrecvență, electostimulare, masaj anticelulitic, cu bețe de bambus, drenaj limfatic manual. Încercate împreună dau rezultate vizibile într-un termen scurt.

6. Dietă – înfometarea și dieta drastică sunt câteva exemple care fac foarte rău corpului. „Frumusetea vine cu adevărat din interior”, nu este doar o vorba veche! Iar unul dintre cei mai importanți factori care stabilesc starea noastră internă este alimentația. Este important să găsești formula ideală pentru a ține și regimul alimentar care să îți furnizeze întocmai substanțele nutritive de care organismul tău are nevoie.

Și dacă găsim toate aceste servicii într-un singur loc, este evident că economisim timp – totul devine mai simplu și mai organizat.

Yucca Wellness Center este o structură de economie socială (SES), care angajează persoane din grupuri defavorizate: femei în situații de risc, persoane provenind din sistemul de protecția copilului, iar 90% din profit este reinvestit în activități sociale. Persoanele din categoriile vulnerabile, care lucrează în acest centru, sunt experte și devotate profesiei lor. Astfel, Yucca nu este doar un loc în care veniți pentru a vă simți bine și pentru a avea grijă de voi, dar este și un proiect cu o componență socială, unde echilibrul vostru generează echilibrul altor oameni.

Pentru mai multe informații despre Yucca, accesați site-ul www.yuccacenter.ro sau pagina de Facebook Yucca Wellness Center.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus