Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Pedichiura Spa in 9 pasi simpli

Pedichiura Spa in 9 pasi simpli


1.
Curata oja veche de pe unghii, de preferat cu un produs fara acetona. Acetona din dizolvanti usuca unghiile si le face casante, asa ca este bine sa eviti folosirea ei.

2. Umple un lighean cu apa calda si pune in el sare de baie sau uleiuri parfumate. Apoi introdu talpile in lighean si asteapta 15 minute.

3. Foloseste un exfoliant special pentru picioare, mai grunjos. Freaca si calcaiele cu o paleta abraziva speciala sau cu piatra “ponce”.

4. Sterge picioarele cu un prosop moale, mai ales intre degete, unde poate sa ramana apa, apoi aplica o crema de picioare.

5. Maseaza cuticulele cu ulei sau cu o crema speciala si impinge-le usor, fara a le taia.

6. Taie unghiile dupa forma degetelor; nu trebuie sa intri cu foarfeca in adancime. Acest lucru duce la cresterea colturilor dureroase.

7. Daca unghiile sunt ingalbenite de prea multa oja, lasa-le o vreme fara a le mai colora. Exista si produse de tratament pentru unghii galbene, pe care le poti aplica mai multe seri la rand. Profita acum de faptul ca nu mai porti sandale si unghiile nu mai sunt la vedere si lasati-le naturale, fara oja.

8. Daca totusi tii sa aplici oja, desparte bine degetele cu un servetel rasucit si introdus intre ele. Apoi degreseaza unghiile cu o solutie cu alcool.

9. Aplica mai intai o baza pentru protejarea ungiilor, apoi oja in doua straturi si topul.

ARTICOL PUBLICAT IN REVISTA

Comments

comments

Leave a Reply