Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Priviri divine

Priviri divine

Machiajul în culorile metalelor prețioase, aur și argint, sunt cele mai potrivite pentru ca ochii tăi să strălucească precum mici bijuterii.

Luciul, strălucirea și culoarea intensă sunt ingredientele pentru un look festiv la orice petrecere de sfârșit de an. Iar machiajul ochilor cu multă culoare sau în culori prețioase va pune în valoare privirea și îți va asigura acel aspect de sărbătoare.

Poartă ce-ți place

Deși auriul și argintiul sunt cele două culori vedetă pentru machiajul acestor sărbători, asortate cu particule sclipitoare pentru corp, poți purta un machiaj colorat, smoky sau doar unul foarte simplu, dar în egală măsură spectaculos, ce include genele false sau transformarea propriilor gene cu ajutorul celor mai noi formule de mascara.

Culoare

Orice culoare ai alege, trebuie să fie puternică și să contrasteze cu nuanța ochilor. Fixează culoarea cu un creion în aceeași nuanță și înno­bileaz-o cu un fard sclipitor pentru șarm.

Gene false

Este momentul lor! Chiar în lipsa unui machiaj, genele false definesc ochii și le asigură un farmec aparte. Cu un primer pentru gene și apoi aplicând o mascara pentru volum și alungire, genele tale pot căpăta un efect de gene false în doar câteva minute. Ochii trebuie să arate perfect, fără riduri sau cearcăne. Alege cele mai
performante formule și redă conturului ochilor aspectul ferm și tineresc.

Argintiu

Strălucitor, dar rece, este o culoare perfectă pentru ochii negri, albaștri și verzi. Se combină perfect cu negru și dă luminozitate machiajului smoky. Îl poți folosi inclusiv ca detaliu.

Auriu

Este una dintre culorile care se potrivește tuturor nuanțelor de ochi, luminează privirea și aduce un șarm aparte. Asortează o mascara pentru volum și machiajul festiv e gata.

Citește și:

Articol preluat din ediția de decembrie 2015 a revistei Femeia.

Autor: Luminița Tăbăran

Foto: Guliver/Thinkstock

Comments

comments

Lasă un răspuns