Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Puterea socanta a machiajului

Puterea socanta a machiajului

 

Materialele si fotografiile de genul inainte si dupa machiaj sunt cunoscute femeilor. Aducem o noua dovada despre puterea socanta a machiajului.

Toate femeile stiu ce diferenta extraordinara poate sa faca o urma de rimel sau o pata de luciu de buze, ori sprancenele frumos pensate si aranjate.

Dar sunt si situatii in care diferenta intre inainte si dupa machiaj este pur si simplu socanta.

Imaginea care dovedeste diferenta pe care o poate face un machiaj reusit este de data acesta socanta pentru ca diferenta este evidenta. Jumatate de fata a fost machiata, jumatate, nu.

Iata rezultatul!

http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2013/07/27/makeup-com-haute-half-7-10.jpg

Demonstratia este un prilej pentru a ne intreba daca aceasta capacitate a femeilor de a se modifica nu este pana la urma un truc. Daca nu cumva machiajul este un fel de masca in spatele careia femeile se ascund.

Specialistii sustin ca machiajul si schimbarile pe care acesta le aduce imaginii unei femei este in masura sa imbunatateasca starea de spirit, sa modifice personalitate si sa creasca increderea in sine a femeii, iar prin toate acestea, cumulat, sa sporeasca randamentul si prestanta unei femei.

Machiajul este insa si sursa unei dualitati feminine. Este folosit ca un fel de armura. Partea buna este ca le protejeaza pe femei, desi se considera ca machiajul alimenteaza caracterul dual al personalitatii.

Se spune ca nu exista femei urate, ci doar femei care nu stiu sa fie frumoase. Subscriem!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus