Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > "In Bloom" – primul parfum al actritei Reese Witherspoon

"In Bloom" – primul parfum al actritei Reese Witherspoon

Primul parfum al lui Reese Witherspoon se numeste „In Bloom” si a fost creat in parteneriat cu Avon, brandul cosmetic pentru care actrita americana indeplineste functia de Ambasador Global, din 2007.

Produsul va putea fi achizionat prin intermediul agentilor Avon sau online, de pe site-ul firmei, incepand cu noiembrie 2009.

Preturile variaza intre 34 dolari, pentru apa de parfum de 50 ml, si 59 de dolari, pentru versiunea concentrata, de 30 ml.

Colectia „In Bloom by Reese Witherspoon” va contine apa de parfum, spray de corp, lotiune de corp si gel de dus, cel mai ieftin produs costand 15 dolari.

Notele de baza ale parfumului sunt iasomia, gardenia si magnolia, actrita marturisind ca si-a dorit un parfum care sa-i aminteasca de magnolia pe care o avea in curtea casei parintesti si de gardeniile pe care ea si mama ei le primeau de la tatal ei:

„Mama folosea parfumuri din flori albe, deci de mica, aceasta a fost ideea mea de feminitate. Parfumul este un reper a ceea ce sunt azi, o femeie independenta, puternica si fericita, si chiar surprinde aceste calitati. Este foarte senzual si romantic”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus