Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Rasfat pentru pielea ta cu noul gel de dus revigorant de la Eucerin: Aquaporin Active

Rasfat pentru pielea ta cu noul gel de dus revigorant de la Eucerin: Aquaporin Active

Avand o viata aglomerata si stresata, dusul reprezinta unul dintre putinele momente de relaxare pentru corpul si mintea ta. Si pentru ca hidratarea in timpul dusului te ajuta sa ai o zi buna, fara senzatia de piele care te tine, Eucerin – expertul in stiinta si sanatatea pielii de peste 100 de ani – a extins gama revolutionara AQUAporin ACTIVE, introducand un nou produs: gelul de dus revigorant Eucerin AQUAporin ACTIVE, creat special pentru nevoile pielii normale sau sensibile.

Formula delicata a noului gel de dus curata pielea fara a o deshidrata. Inovatia AQUAporin ACTIVE contine Glucoglicerol – acest ingredient activ are rolul de a activa hidratarea naturala a pielii si a dezvolta noi Aquaporine. Astfel, pielea este revigorata si hidratata, chiar si imediat dupa dus. Toleranta la nivelul pielii este testata clinic.

  • Pret recomandat: 42 lei http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2012/05/08/geldedus-art1.png

Gama Eucerin AQUAporin ACTIVE este bazata pe tehnologia Aquaporin, o inovatie mondiala in hidratarea pielii si a tenului, recompensata cu Premiul Nobel. Aquaporinele sunt canale microscopice care controleaza transferul apei din si in afara celulelor iar un numar ridicat de aquaporine asigura hidratarea chiar si in straturile profunde ale pielii. Cercetatorii din cadrul Centrului Eucerin de Cercetare a Pielii au descoperit ca Glucoglicerol-ul ajuta la crearea de noi aquaporine si, astfel, Eucerin a introdus gama AQUAporin ACTIVE, avand la baza acest ingredient natural care asigura un nivel optim de hidratare.

Toate produsele din gama Eucerin AQUAporin ACTIVE ofera pielii si tenului hidratarea intensa de care au nevoie, adaptata la tipul de piele. Pe langa noul gel de dus revigorant AQUAporin ACTIVE, gama include crema de zi AQUAporin ACTIVE Light, pentru tenul normal si mixt, AQUAporin ACTIVE Rich, pentru piele uscata si sensibila, AQUAporin ACTIVE SPF 15 + UVA, pentru piele normala, AQUAporin ACTIVE crema hidratanta pentru ochi si lotiunea de corp AQUAporin ACTIVE Rich.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus