Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Revolutia formelor: fesele detroneaza sanii?

Revolutia formelor: fesele detroneaza sanii?

Istoricul feselor

Fixatia pentru posterior se regaseste in cele mai profunde si si arhaice mecanisme comportamentale ale rasei umane. Antropologii au cazut de acord ca specia umana se imperechea la fel ca restul mamiferelor pe la spate.

In consecinta posteriorul unei femeii reprezinta principalul stimul sexual. Fesele fac parte din categoria stimulilor sexuali primari. Cele mai senzuale femei din epoca presitorica erau considerate femeile cu un posterior mare.

Astfel in scurt timp fesele au detronat sanii. O vina ar putea avea siliconul care a modificat aspectul natural al sanilor, dar si expunerea sanilor in mod constant, inlaturand orice aura de mister. Astfel s-a simitit reorientarea catre un alt stimul originar.

Fesele sunt mult mai atragatoare deoarece au fost ascunse pentru mai mult timp decat sanii si putem spune ca au reprezentat un semnal sexual primar cu mii de ani inaintea sanilor.

Operatiile estetice

Cel mai evident semnal al acestei schimbari vine dinspre salile de operatie – augmentarea posteriorului este una din interventiile chirurgicale extrem de solicitate in ultima perioada.

Operatia estetica este mult mai dificila decat la sanii. Implanturile pot fi incomode, si isi pot altera forma, iar inciziile se pot redeschide si suprainfecta. Exista si metoda care foloseste grasime proprie recoltata prin lipoaspiratia de pe abdomen si solduri. Aceasta metoda are rezultate mai bune si un disconfort redus.

Curbele, un nou trend

Curbele adevarate au revenit la moda. Un exemplu sunt si reclamele marilor companii, clipurile hip-hop si o serie de vedete care scot in evidenta imaginea unui posterior voluminos.

Acest lucru are un efect pozitiv asupra tinerelor adolescente care se pregatesc acum sa isi defineasca imaginea feminina. Vedetele de film, cantarete propun o noua imagine a femeii: viguroasa care tinde sa inlocuiasaca blonda slabuta din trecut.

Jennifer Lopez, Serena Williams si Beyonce sunt invidiate pentru rotunjimile lor. Aceasta schimbare este vizibila si in lumea modei: numeroase firme de lenjerie au scos pe piata bikini cu efect push-up pentru fese avand rolul de a sustine greutatea feselor si ale ridica si mari.

Sfaturi pentru un posterior frumos

  • Sportul este prima etapa in dezvoltarea acestei parti. Gimnastica aerobica, fitness-ul si patinajul sunt cateva dintre practicile salvatoare.
  • Masajul: sub dus si dupa. Sub dus incearca noile dispozitive de gel de dus cu aparat de masaj. Dupa dus este indicat masajul ascendent al coapselor si feselor cu crema.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus