Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Scapa de petele galbene de pe unghii

Scapa de petele galbene de pe unghii

 

Petele galbene de pe unghii sunt un tribut pe care trebuie sa-l platim ojei si manichiurilor colorate. Dar ce faci daca vrei unghii naturale? Cum scapi de petele galbene de pe unghii? Avem solutii excelente care functioneaza si care sunt extrem de eficiente.

Suc de lamaiehttp://localhost/femeia/wp-content/uploads/2014/03/05/hepta-30398-copy.jpg

Inmoaie-ti unghiile in fiecare zi in suc de lamaie pentru 10 pana la 15 de minute. In felul acesta vei scapa de pete in cateva zile. In principiu, tratamentul trebuie urmat pana in momentul in care esti multumita de nuanta unghiilor tale.

Pasta de dinti

O solutie foarte buna si rapida este sa folosesti pasta de dinti. Freaca-ti unghiile cu pasta de dinti cu ajutorul unei perii de unghii. Nu folosi apa decat atat cat sa iti umezesti putin varful degetelor. Solutia este foarte buna si mai ales foarte rapida. Secretul este sa nu practici aceasta metoda mai mult de o data pe saptamana.

Bicarbonat de sodiu si peroxid

Amesteca doua linguri de bicarbonat de sodiu cu o lingurita de apa oxidenata. Acopera unghia cu pasta formata si las-o sa actioneze 10-15 minute. Clateste cu apa si aplica o crema hidratanta. Repeta acest tratament o data la sase-opt saptamani pentru cele mai bune rezultate, dar tine cont ca este destul de dur pentru sanatatea unghiilor tale, asa ca in paralel foloseste si un tratement pentru intarirea lor.

Stilul de viata

Una dintre cele mai mari cauze care duc la apritia petelor pe unghii este nicotina. Daca esti fumatoare cea mai buna solutie este sa renunti la fumat. Daca nu poti face asta foloseste un port tigaret fin in care sa pui tigara, astfel incat filtrul sa nu mai ajunga in contact direct cu degetele tale.

Strat de baza

Cea mai frecventa cauza care duce la aparitia petelor galbene pe unghii este oja, iar cea mai buna solutie este sa aplici un strat protector inainte de a colora unghiile. Este bun si un lac de unghii incolor, pentru ca ceea ce pigmenteaza unghiile sunt chimicalele din oja colorata.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns