Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Coafura > Schimba-ti coafura, fara sa te tunzi

Schimba-ti coafura, fara sa te tunzi

 

O mică schimbare a coafurii îţi poate schimba toată starea de spririt, dar asta nu înseamnă că este obligatoriu să te tunzi. Iată câteva idei şi cum îţi poţi schimba coafura, acasă, fără să te tunzi.

Acesorizează coafură.
Pentru a da un aspect nou, proaspăt şi diferit unei coafurii clasice, foloseşte o bandă de păr, atât în cursul zilei cât şi seară. Împleteşte câteva fire, pentru un look boem.

Schimbă bretonul. Dacă este lung şi des, poartă-l într-o parte şi îndreptă părul şi a-i conferi volum. Machiajul este important în aces caz, fiindcă privirea este degajată şi completează coafura.

Joaca-te cu lungimile. Fie întinzi părul pentru versiunea mai scurtă, mai rock, fie fii originală, realizând o pieptănătură liberă, ce pare a fi mereu în mişcare.

Variază mişcările şi instrumentele de coafat. Înlocuieşte peria clasică sau plăcile de întins cu un ondulator. Ondulează câteva fire pentru un efect natural.

Schimbă cărarea. Este o cale simplă prin care poţi aduce o notă nouă stilului tău, încercând cărarea într-o parte.

Foloseste produse de styling. Sunt o cale foarte simplă prin care îţi poţi schimba radical coafura, fără să fie nevoie să te tunzi sau să treci pe la coafor.

Toate aceste soluţii se pot combina şi se pot adapta la stilul şi la coafura ta pentru a da un suflu nou şi o notă proaspătă părului tău.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus