Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Sclipiri de iarna

Sclipiri de iarna

Inspirate din strălucirile zăpezii și luminile încântătoare oferite de globurile disco, noile lacuri de unghii pentru iarnă vin să spargă monotonia acestui anotimp și să aducă sclipiri senzaționale, dar și pete calde de culoare.

Deși roșul rămâne vedeta sărbătorilor chiar și pentru lacurile de unghii, sclipiciul este prima alegere în ceea ce privește manichiura. Multe alte culori, unele clasice, altele îndrăznețe, pot fi purtate fără probleme, dar, dacă vrei să strălucești și să ieși din banalul culorilor neutre, îndrăznește să sclipești! Oja oglindă este o altă variantă strălucitoare, la fel lacurile aurii sau cameleonice.

Mat sau lucios?

Finish-ul mat este sobru și elegant. Un efect senzațional îl obții din combinația lacurilor mate și a accentelor (poate un french) strălucitoare.

Combinații inedite

Chiar dacă alegi o ojă colorată fără sclipici sau reflexii, accesoriile te ajută să-i surprinzi pe cei din jur cu o manichiură veselă și creativă. Autocolante, ojă caviar, paiete pentru unghii, aplicații 3D, pietricele, confetti, fulgi și pene, toate sunt accesorii șic pentru unghii în serile de sărbătoare. Se poartă și culorile combinate: nuanțe cuminți aplicate pe majoritatea unghiilor, iar pe unghiile degetelor inelar și mijlociu – o altă culoare, de preferat sclipicioasă! Unghiile pot fi pată de culoare sau accesoriu prețios pentru ținutele vestimentare negre, sobre și elegante.

Articol preluat din ediția de decembrie 2014 a revistei Femeia.

Autor: Luminița Tăbăran

Sursa foto: Fotolia

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus