Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Secrete de frumusete ale vedetelor

Secrete de frumusete ale vedetelor

Lucy Liu

Îmbătrânesc şi ele, dar cu graţie. De multe ori, ai senzaţia că vedetele reuşesc să dea timpul înapoi.

Pe lângă tratamentele sofisticate şi cremele scumpe, multe vedete au mici secrete care reuşesc să ţină ridurile în frâu. Acestea din urmă nu sunt singurele semne de îmbătrânire – părul, decolteul şi mâinile sunt alte zone ale corpului de care trebuie să avem mare grijă dacă vrem să ne păstrăm cât mai mult timp aspectul proaspăt. Câteva femei celebre ne-au împărtăşit din secretele şi trucurile lor, cu care întregesc ritualul de îngrijire zilnic.

Lucy Liu (foto sus)

Frumoasa actriță cu origini asiatice, când vrea să aducă rapid prospeţime tenului, umezeşte un prosop, îl ţine zece minute în congelator, apoi îşi tamponează faţa cu el.

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow
Foto: Thinkstock by Getty Images

Vedeta doarme cel puţin opt ore pe noapte, bea cât mai multă apă şi practică yoga – acestea sunt doar câteva dintre armele ei antiîmbătrânire. Pentru ea, uleiul de struguri, bogat în omega 3, este cea mai bună cremă antirid.

Kate Winslet

Kate Winslet
Foto: Thinkstock by Getty Images

Nu se desparte de crema ei de ochi, pe care o aplică pe toată faţă atunci când iese afară, chiar și pentru scurt timp. Iar mama ei a învăţat-o că tenul proaspăt se menţine printr-o demachiere riguroasă în fiecare seară.

Salma Hayek

Salma Hayek
Foto: Thinkstock by Getty Images

Produse care conţin antioxidanţi, serumuri cu peptide sau colagen sunt preferatele fascinantei brunete. Cu ajutorul acestora, Salma Hayek își menține cât mai mult aspectul fin, fără riduri, al pielii.

Tu ce secrete de frumusețe ai? Așteptăm cu nerăbdare să ni le împărtășești aici, într-un comentariu, sau pe pagina noastră de Facebook.

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr.37/2014
Autor: Luminița Tăbăran
Sursa foto: Thinkstock by Getty Images

Comments

comments

Leave a Reply