Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Secrete de sezon

Secrete de sezon

In functie de varsta si de anotimp abordeaza diferit modul de ingrijire al tenului, iar rezultatele vor fi dntre cele mai bune!

La 20 de anihttp://localhost/femeia/wp-content/uploads/2012/03/21/30-ani2.jpg

PROBLEME: Acum, toata pielea se pregateste de trecerea la vremea calda. Celulele moarte de la suprafata tenului se descuameaza, insa incomplet, asa ca tenul, desi este suficient de tonic datorita tineretii, pare tern si imbatranit.

SECRET DE SEZON: Chiar daca esti tanara, crema contur pentru ochi nu trebuie sa-ti lipseasca, iar in zilele insorite, foloseste ochelari de soare cu protectie UV. Exfolierea tenului este si ea o prioritate a sezonului.

PRODUSE: crema exfolianta, crema hidratanta cu SPF.

La 30 de anihttp://localhost/femeia/wp-content/uploads/2012/03/21/40-ani2.jpg

PROBLEME: Chiar daca la aceasta varsta femeia este in plenitudinea frumusetii sale, ea nu are voie sa se neglijeze, fiindca acum incep sa apara primele semne discrete ale trecerii prin timp. Iarna pielea se ingroasa, ca masura de protectie impotriva factorilor agresivi – vant, frig, ger -, iar primavara se subtiaza in mod natural.

SECRET DE SEZON: Trebuie sa folosesti lotiuni de curatare cu particule fine. Altfel, orice produs cosmetic pus pe fata se va transforma in “ulei” si vei fi tentata sa folosesti produse astringente, iar pielea va suferi de doua ori mai mult.

PRODUSE: gel de curatare, crema de zi.

La 40 de ani

PROBLEME: Circulatia sanguina se diminueaza si tesutul nu mai e bine oxigenat. Productia de colagen si elastina scade. Pielea grasa se rideaza mai greu, dar e lipsita de suplete si fragezime din pricina efortului la care sunt supuse glandele sebacee.

http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2012/03/21/50-ani2.jpgSECRET DE SEZON: Orice tip de ten ai avea, ai nevoie de o crema dermodecrispanta, pentru a relaxa primele riduri care incep timid sa-si faca aparitia. Insa masajul este unul dintre elementele cheie.

PRODUSE: masca cu efect de lifting, crema dermo-decrispanta.

La 50 de ani

PROBLEME: Pielea e uscata din cauza vremii din anotimpul trecut, dar si din pricina varstei la care capacitatea dermului de a retine apa scade dramatic. Tenul este tern, fara luciu, iar ovalul fetei devine usor neregulat, pielea pierzandu-si tonicitatea.

SECRET DE SEZON: Ai nevoie de o crema care sa activeze procesele naturale ale pielii (regenerare celulara, refacere a structurii de sustinere din colagen si elastina) si care sa remodeleze ovalul fetei.

PRODUSE: crema de densificare intensiva, contur pentru ochi.

 

Comments

comments

Leave a Reply