Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Sfaturi pentru o piele mai ferma

Sfaturi pentru o piele mai ferma

Tonusul pielii depinde de mai multe lucruri, printre care nivelul de hidratare si tesutul de sustinere. Daca nu bei suficienta apa si nu folosesti produse cosmetice puternic hidratante, sa nu te miri ca tegumentul tau isi pierde fermitatea.

Se estimeaza ca in jur de 90% dintre femei sufera de celulita. Acest lucru afecteaza implicit si tonusul pielii, pentru ca fibrele de colagen devin mai rigide si multe chiar isi pierd functia de sustinere. Acumularea de grasimi in celulele adipoase, formarea de insule de adipocite „sugrumate” de fibrele rigide, precum si retentia de lichide in profunzimea pielii creeaza aspectul de coaja de portocala. Bineinteles ca formarea celulitei tulbura sistemul de sustinere a pielii, iar acest lucru devine cel mai evident odata cu reducerea cat de mica a gradului de celulita, cand pielea incepe sa „joace” pe straturile profunde.

Tii cura de slabire? Asteapta-te ca pielea ta sa nu mai fie tonica, pentru ca isi revine mai greu la dimensiunile potrivite. Ai mare nevoie de produse speciale pentru tonifiere-fermitate, dar si de creme puternic hidratante, cu efect antivergeturi. Cosmeticele potrivite se adreseaza fibrelor de colagen si de elastina: reduc rigiditatea lor si stimuleaza formarea de fibre noi foarte suple, care sa intareasca tesutul de sustinere.

Poti folosi produse anticelulitice care tintesc atat stratul de grasime, cat si fermitatea pielii si ameliorarea circulatiei de la acest nivel.

  • SFAT: Pentru efecte sigure, foloseste zilnic, dimineata si seara, produse pentru tonifiere.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus