Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Slăbește rapid și localizat cu Eximia la Pearl Beauty Center Satu Mare

Slăbește rapid și localizat cu Eximia la Pearl Beauty Center Satu Mare

Femeile sunt interesate de toate tratamentele care ajută la îngrijirea pielii și remodelarea siluetei. Își doresc să fie tinere și frumoase la orice vârstă. Sunt dispuse să facă tot felul de tratamente pentru îndepărtarea vergeturilor, petelor pigmentare, tratarea inflamațiilor, combaterea celulitei, dar mai ales pentru reîntinerirea pielii. Acum își pot menține frumusețea pielii și silueta cu aparatul Eximia HR 77 Platinum de remodelare corporală la Pearl Beauty Center Satu Mare.

Eximia HR 77 este ,,Probabil cel mai bun echipament de slăbit ce poate fi găsit în saloanele de înfrumusețare din România în 2018ˮ – a fost unul dintre cele mai preferate aparate de specialiștii în domeniul Anti-Aging, fapt pentru care a primit și acest premiu la ultima ediție a Congresului Internațional de Medicină Anti-Aging.

Pentru un tratament complet de remodelare corporală Eximia HR77 Platinum este soluția! Acesta combină 5 tehnologii de ultimă generație (Laser Lipolitic, Multiporație, Vacuum, Radiofrecvență Quatripolară, Magnetoterapie) care sunt în sfera:

  • tratamentelor faciale de reîntinerire a pielii
  • tratamentelor de reducere semnificativă a celulitei
  • tratamentelor de slăbire rapidă, localizată.

Avantajele oferite de Eximia HR77 Platinum

Tehnologiile de îngrijire a pielii se dezvoltă rapid, fapt ce se confirmă și în cazul Eximia. Acum noul model Eximia HR77 Platinum este cu un pas înainte, prezintă îmbunătățiri vizibile, rezultatele spectaculoase se observă chiar după prima ședință de tratament.

Femeile pun pe primul loc restabilirea frumuseții pielii, sau mai bine spus își doresc o siluetă aproape perfectă și o frumusețe naturală a pielii. Acestea sunt create cu ajutorul tehnologiilor Eximia HR77 Platinum. Procedura de tratament nu este deloc dificilă și oferă un efect Anti-Aging extraordinar, dar și o slăbire localizată, o detoxifiere a țesuturilor și un aspect fin și tonifiant al pielii.

Aparatul de epilare definitivă eLase produs de Syneron Candela este cel mai performant aparat de epilare cu laser din oferta BeautyOne. Salonul Pearl Beauty Center din Satu Mare deține singurul aparat existent în acest moment la noi în țară. Salonul a achizionat și alte aparate de ultimă generație, cum ar fi Eximia HR 77 Platinum pentru remodelare corporală sau FaceLift PRO pentru lifting facial. Mă bucur să văd că sătmarenii vor beneficia de cele mai noi tehnologii disponibile pentru saloanele de înfrumusețare.” a spus reprezentantul BeautyOne, Sebastian Oprean.

Acum poți avea o talie mai fină în câteva ședințe de tratament cu Eximia!

Prin tehnologia Laser Lipolitic se acționează asupra țesutului adipos și se elimină surplusul în mod natural. Nu sunt afectate țesuturile din jur. Efectul este foarte rapid. Dacă procedeul se aplică în zona taliei, la final circumferința acesteia va fi redusă cu câțiva cm.

Scapă de celulită și oferă fermitate pielii!

Cu ajutorul tehnologiei de Multiporație se introduc substanțe active în straturile profunde ale pielii și se reduce țesutul adipos. Rezultatele sunt spectaculoase, este estompat aspectul inestetic de coajă de portocală. Tratamentul cu Vacuum este o altă tehnologie care poate ajuta în tratamentul celulitei, se face un masaj endermologic și un drenaj limfatic intens. De asemenea tratamentul poate îmbunătăți circulația dermică și hipodermică și poate facilita o slăbire rapidă, localizată. Tratamentul de Radiofrecvență poate stimula producerea de elastină și colagen din piele, poate distruge nodulii de celulită și restabili elasticitatea și fermitatea pielii. Eximia te ajută să-ți reduci celulita cu până la 95%.

Scapă de vergeturi!

Eximia poate trata foarte bine vergeturile de culoare roșiatică și poate ameliora semnele inestetice ale vergeturilor mai vechi prin îmbinarea tehnologiilor de ultimă oră de care dispune.

Îndrăznește să ai o piele mai frumoasă!

Acum poți face un tratament de drenaj limfatic cu aparatul Eximia și astfel pielea ta să fie detoxificată, mai tonifiată și mai frumoasă.

Slăbește eficient în zonele cu probleme!

Prin tehnologia de Magnetoterapie se oxigenează țesuturile pielii, sângele poate juca rolul de bun conductor magnetic. Tratamentul este eficient în slăbirea localizată. Drenajul limfatic stimulează procesul de detoxifiere al organismului.

Eximia este cel mai bun echipament pentru slăbit. Este un adevărat succes în domeniul aparatelor de ultimă oră din sfera remodelării corporale și anti-îmbătrânire. Acum îl puteți folosi la salonul Pearl Beauty Center din Satu Mare.

Alte avantaje:

  • Salonul este într-o locație elegantă, atmosfera este agreabilă.
  • Personalul este amabil și calificat.
  • Puteți primi sfaturi gratuite de alimentație pentru a slăbi eficient într-o perioadă scurtă de timp.
  • Multe informații utile puteți afla chiar la salon, de la specialiști, lor le puteți adresa întrebări, vor fi încântați să vă răspundă, să discute cu dvs. despre toate curiozitățile pe care le aveți cu privire la aceste tratamente.
  • În plus prima consultație este gratuită, prețurile sunt bune, clienții fideli pot beneficia de reduceri.
  • Primele 2 săptămâni se oferă acces gratuit la sala de fitness și 60 minute de personal training.
  • Aveți posibilitatea de a primi un voucher de 100 Lei cadou dacă îndepliniți câteva condiții simple.

Vă invităm să urmăriți și pagina de Facebook a salonului Pearl Beauty Center Satu Mare, unde puteți găsi mai multe informații despre calitatea acestui aparat, dar și tendințe în segmentul produselor cosmetice.

Comments

comments

Lasă un răspuns