Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Solutii eficiente impotriva punctelor negre

Solutii eficiente impotriva punctelor negre

Am facut o lista cu solutii eficiente impotriva punctelor negre. Considerate unele dintre cele neplacute probleme de estetica, punctele negre au leac, dar succesul unui ten sanatos este perseverenta si o foarte buna rutina. Ingrijirea zilnica, temeinica si adaptata la tipul tenului tau este cea mai buna cale. Rutina de seara, de curatare temeinica a tenului si cea de dimineata de curatare, tonifiere si hidratare.

Trebuie spus ca in strategia impotriva punctelor negre curatarea, tonifierea si hidratarea sunt la fel de importante.

Iata care sunt cateva solutii eficiente impotriva punctelor negre.

► Amesteca zahar cu orice fel de ulei vegetal si amesteca pana cand zaharul se topeste. Mixtura este excelenta pentru gomaj in special in zonele care fac puncte negre. In amestec poti adauga cateva picaturi de lamaie pentru a strange porii. Tenul sse curata cu apa calduta.

► Spala-te pe fata cu un amestec facut din lapte fiert amestecat cu suc de lamaie. Nu se branzeste, iar amestecul poate fi folosit si pentru comprese care lumineaza si curata tenul. Secretul sta in repetarea acestui tratament in fiecare zi. O solutie alternativa este compresea cu zer de lapte. Secretuleste ca acesta sa fie scrs dupa branzirea laptelui integral nefiert. Zerul de capra, de oaie si de lapte de vaca far adevarate miracole pentru piele iar compresa cu zer este mai mult decat binefacatoare.

► Amesteca sare grunjoasa cu o lingura de miere pana rezulta o pasta. Adauga suc de lamaie si foloseste pasta rezultata pentru scrub pentru piele. Clateste bine cu apa calda, fara sa folosesti sapun.

► Mierea calda este o solutie minunata impotriva punctelor negre. Incalzeste miere la o temperatura pe care o poti suporta. Aplica mierea calda pe piele, in zonele cu puncte negre. Indeparteaza de pe piele dupa ce raceste. Tratamentul trebuie repetat, dar nu are nici un fel de efecte secundare.

► Albusul de ou este un alt tratament pe lista cu solutii eficiente impotriva punctelor negre. Se bate bine un albus de ou dupa care spuma se aplica pe zonele cu puncte negre. Se pastreaza pe fata pana cand se usuca si iti da senzatia ca „strange”. Se indepareaza cu apa simpla prin clatire din abundenta, dar fara sa masezi fata.

Afla care sunt cele mai bune solutii cosmetice pentru pete

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus