Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Coafura > Tendinte in coafura in toamna 2014

Tendinte in coafura in toamna 2014

În fiecare sezon, marile case de modă ne oferă indicii nu numai în ceea ce priveşte ţinutele în trend, dar şi cu privire la coafurile şi tunsorile pe care să le încercăm.

“Părul desfăcut şi prins sub gulerul hainei, ca la Calvin Klein, DKNY, Pringle, Sacai, Shiatsy Chen sau Anthony Vacarello rămâne una dintre cele mai populare coafuri pentru această toamnă. Aerul boem, uşor neglijent pe care îl oferă acest tip de coafură se potriveşte mai multor ocazii, aşa că nu ezitaţi să găsiţi inspiraţia în această coafură”, ne recomandă specialiştii GETT’S. Cum se poate realiza? Părul se tapează uşor în partea superioară a calotei, se aplică un spray de fixare cu ingrediente create special pentru a preveni electrizarea iar apoi părul se prinde lejer.

Împletiturile rămân la modă şi în acest sezon, mai ales cele boeme din prezentările lui Marc Jacobs. Putem să le realizăm acasă, folosind produse de fixare cu factor 10 + sau putem apela la îndemânarea stiliştilor, pentru modelele care necesită tehnici speciale. 

Ponytal-ul din show-urile Alexander Wang şi Valentino rămân în continuare la mare căutare. Coafurile voluminoase au fost opţiuni alese de Nina Ricci, Oscar de la Renta, Versace, Carolina Herrera, şi Dsquared2. Aici putem apela, din nou, la procedeul de tapare, folosind produse de fixare uşoare, care vor da senzaţia de naturaleţe şi simplitate.

“În acest sezon, coafurile pe care vi le-am recomandat pot fi adaptate unor culori naturale pentru păr. Sfatul nostru: mergeţi pe nunaţe subtile de blond închis, aramiu, castaniu.”

În ceea ce priveşte tunsorile, vorbim despre tunsori in trepte, cărora le putem adapta bucle lejere. La fel de căutat va fi si bob-ul cu breton. Starurile de la Hollywood nu au ezitat să îl abordeze, acest stil fiind potrivit pentru toate tipurile de fizionomii. Acest tip de tunsoare poate fi uşor de coafat: puteţi să alegeţi un look lejer, drept sau bucle îndrăzneţe. 

“Tunsoarea cu părul lung şi ras pe o parte a fost o noutate care cu siguranţă nu a rămas în umbră. Rihanna este doar una din multele vedete de peste ocean care au ales această tunsoare. În funcţie de stilul vostru vestimentar, dar şi de personalitate, puteţi încerca acest tip de tunsoare.” ne sfatuiesc stiliştii GETT’S.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus