Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Tendinte in machiajul ochilor

Tendinte in machiajul ochilor

O scurta trecere in revista a tendinetelor in machiajul de primavara-vara si cateva detalii. Culorile in voga ale noului sezon sunt cele metalice, cu precadere nunatele de maro si cupru. Este foarte important ca machiajul pleoapelor sa fie centru de maxim interes, iar ochii puternic scosi in evidenta sa fie parte dintr-un machiaj nude, cat mai natural cu putinta.

Acorda maxima atentie obrazului care trebuie sa fie mat luminos si perfect. Adauga o urma de ruj neutru sau marcheaza buzele doar cu un gloss transparent.

Culorile metalice trebuie purtate ca o bijuterie, fara alte detalii si fara nici o urma de negru. Singurul detaliu pemis este un rimel transparent aplicat cu multa zgarcenie.

Extinde culoarea si peste sprancene astfel incat acestea sa faca parte din machiaj. Pudrele stralucitoare sunt cea mai buna solutie si sunt prima recomandare. Privirea capata stralucite, adancime si o prospetime fara egal, iar fata intinereste si se lumineaza.

Foloseste pentru pleoape o singura culoare, oricare din cele care se incadreaza in nuantele maro metalic si cupru, nuante de miere, piele de caprioara si straluciri de aur.

Nuantele in mare voga sunt si pudra de alune pana la tonuri dense de ciocolata.

Poti incerca si o combinatie de culori, dar aceasta trebuie sa aduca usoare umbre care sa sustina conturul natural si sa scoata in evidenta stralucirea metalica si lumina privirii si sunt recomandate mai ales machiajului de seara, mai complicat.

Tendintele in maghiajul ochilor, in nuante maro metalic si cupru se vor mentine probabil toata vara. Sunt comode, usor de purtat, usor de aplicat, mai ales ca toate complicatiile legate de contur dispar sau sunt tolerate rar si cu multa zgarcenie mai ales in cazul uni ten palid si al culorilor mai putin intense ale fardului de pleoape.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus