Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Toamna se numara bobocii si iarna kilogramele in minus

Toamna se numara bobocii si iarna kilogramele in minus

Instructor entuziast, rabdator si cu zambetul pe buze, el ne arata ca putem pe bune sa schimbam felul in care aratam daca ne tinem de treaba. Magda si Anca sunt aici sa ne inspire si sa ne poveasca cum un tonus mai bun este posibil daca vrei intr-adevar.

“Pana acum lucrurile au decurs foarte bine”, ne povesteste Florin. „Sa stiti ca miresicile sunt din ce in ce mai pregatite. Magda Sandor este o fire antisportiva si nu a pus piciorul pe o banda de alergat in viata ei iar acum reuseste imposibilul, din punctul ei de vedere. La inceput Magda avea in jur de 71 de kg si un mare procent de strat adipos si in acest moment pot spune ca am ajuns impreuna la 65 de kg. Partea frumoasa este ca acele 6 kg pierdute sunt in mare parte exact tesut adipos!”

Magda Sandor ne spune cum a reusit: “In prima zi in care am calcat in sala mi-am zis ca nu o sa pot face fata. Pentru o persoana ca mine, care pana acum a avut o viata sedentara, ceea ce vedeam in fata mea era un lucru strain. Parea la un moment dat chiar imposibil de realizat, dar incet-incet, cu ajutorul antrenorului Florin Cujba, am ajuns sa indragesc aparatele din sala. Dupa aproape 2 luni de antrenamente si niste dureri insuportabile ale articulatiilor, am slabit 6 kg. A inceput sa mi se modeleze corpul si am descoperit ca am niste muschi despre care nici nu stiam ca exista. Mai am mult de lucru dar din acest moment nu mi se mai pare greu de realizat si sunt chiar nerabdatoare sa vad ce surprize ma asteapta in continuare.

Ce as putea sa spun despre Florin? Este un om cu suflet mare si foarte dedicat atingerii scopului pe care si l-a propus. Are un stil unic de a face ca lucrurile grele sa para usoare, probabil tocmai de aceea am reusit sa ating niste obiective pe care nu le credeam posibile si intr-un timp destul de scurt. Acum am inteles cum 3 cuvinte relativ simple cantaresc asa de mult ” You, only better!”

„Anca este o luptatoare”, continua Florin despre cea de-a doua izbanda. „Energica si ambitioasa, a inceput cu un indice deficitar al masei musculare la inceput iar acum avanseaza simtitor atat pe partea de cardio cat si in zona de tonifiere. Anca a reusit sa scada procentul de strat adipos (grasime periferica) si sa creasca in masa musculara, slabind doar 1kg: de la 50.5 la 49.5 kg! Cat despre cum era inainte si cum arata acum, va las pe voi sa apreciati la finele perioadei de antrenament:).”

Anca Maria Oita povesteste cum vede ea lucrurile: “Aseara a fost ultima zi din ianuarie. Cu siguranta nu a fost vreun eveniment public, insa pentru mine este relevant. Undeva spre sfarsitul antrenamentului, o colega de sala mi-a spus ca se vad schimbari mari pe corpul meu, se vede ca acum lucreaza muschii. Fusese in vacanta si nu ne mai intersectasem de cateva sedinte. Instantaneu, am gasit o rezerva de energie si am continuat. O luna si jumatate de antrenamente si ma simt ca dupa 6 luni, onest. Datorez aceasta performanta ritmului sustinut, exercitiilor pe grupe, atentei supravegheri a lui Florin, indicatiilor si corectiilor primite de la el de-a lungul acestei perioade. O certitudine am: voi da tot ce am mai bun pentru a continua si pentru a ma autodepasi.”

Foto by Mihai Ilie

Cu sprijinul Sky Wellness

Comments

comments

Leave a Reply