Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Tratamente de frumusete extreme la care apeleaza vedetele

Tratamente de frumusete extreme la care apeleaza vedetele

Celebrităţile ar face aproape orice pentru a sfida trecerea timpului. Mai jos avem pentru tine o listă de lucruri cel puţin bizare pe care vedetele le fac pentru a părea mai tinere.

1. Masca de venin de albine – Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a declarat că ea a folosit o mască facială ce conţine venin de albine înainte de căsătoria ei cu prinţul fermecat. Se spune că acest tratament este o alternativă bună pentru injecţiile cu botox, este o mască care tonifiază tenul şi promite să întârzie efectul trecerii timpului.

2. Mucus de melc – Francezii îi mănâncă, actorii de la Hollywood se dau cu ei pe piele! Katie Holmes a descoperit că substanţa  lăsată în urmă de melc – pe care mulţi o considerăm dezgustătoare – este ideală pentru ten atunci când este folosită ca ingredient în creme. Ea face pielea mai moale şi regenerează ţesutul distrus, lăsând în urmă o piele care străluceşte. Se pare că acest mucus al melcului conţine un mix de elastan, acid glicolic şi proteine.

  • Masca potrivita pentru tenul tau

3. Lipitori – Care este secretul din spatele frumuseţii lui Demi Moore? Tratamentul cu lipitori. Chiar dacă are peste 40 de ani, Demi Moore arată de 30 deoarece nu îi e frică să între într-o cadă plină cu lipitori care o detoxifiază şi îi lasă pielea mai strălucitoare.

4. Placenta – Chiar dacă pare incredibil, se spune că placenta e capabilă să elimine ani întregi de pe faţa ta. Mai mult, placenta de oaie amestecată cu fulgi de porumb este o combinaţie pe care vedetele o folosesc pentru un lifting facial, pentru că stimulează producţia de colagen. Cine jură că acest tratament funcţionează? Victoria Beckham şi Jennifer Lopez.

5. Veninul de şarpe – Te-ai întrebat vreodată cum reuşeşte Gwyneth Paltrow să arate mereu tânără? Se pare că foloseşte un tratament facial bazat pe veninul de şarpe care relaxează muşchii şi reduce apariţia ridurilor. Pielea devine şi ea mai elastică.

6. Peştii pentru pedichiură – Deşi nu mai este vreun tratament de înfrumuseţare secret, asta nu înseamnă că nu este cel puţin bizar. Există nişte peştişori speciali, fără dinţi, care consumă celulele moarte de pe pielea picioarelor tale. Este posibil să te gâdile puţin, dar rezultate pare să merite chinul. Jessica Simpson pare să fie foarte mulţumită de această metodă.

7. Caviarul – Am auzit cu toţii de delicatesa ce o reprezintă ouăle de peşte, dar să te dai cu ele pe faţă…? Ei bine, conţinutul ridicat de ulei din aceste ouă hidratează pielea şi de scapă de ridurile de expresie. Angelina Jolie este fană a acestui tratament, care îi face pielea să strălucească.

8. Vin? – Teri Hatcher spune că ea adaugă un pahar de vin în cadă înainte de a face baie deoarece pielea ei rămâne mai moale.

9. Cremă pentru hemoroizi – Poate sună foarte urât, dar Sandra Bullock foloseşte crema de hemoroizi pe faţă pentru a elimina cearcănele.

10. Excrementele de privighetoare – Acest tip de tratament facial promite să întârzie apariţia ridurilor şi să aducă strălucire feţei. Şi se pare că nu doar femeile apelează la aceste tratamente, chiar şi Tom Cruise este un fan!

11.Bonus: -2 coaste – Thalia este o acriţă, autoare şi cântăreaţă mexicană care a dus măsurile de înfrumuseţare la un cu totul alt nivel. Ea a postat pe Instagram o poză cu două din coastele ei… într-un borcan. Printr-un procedeu chirurgical, Thalia şi-s scos două coaste pentru a părea mai slabă. Să fie o idee genială sau nebunie dusă la extrem?

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus