Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Trenduri in manichiura in toamna 2014

Trenduri in manichiura in toamna 2014

Iata care sunt noile trenduri in manichiura in noul sezon

Nuanaţe de nude, burgundy, auriu sau argintiu- aşa arată un preview al trendurilor pentru sezonul rece. Cum să ne adaptăm noilor tendinţe şi care sunt cele mai hot alegeri în materie de manichiură? Luciana Neacşu, specialist în manichiură GETT’S Hair Studio Radisson, ne recomandă ce culori să alegem şi cum să le accesorizăm pentru un efect WOW!

În  toamna anului 2014 -iarna 2015 se vor purta în continuare, ca şi în această vară, nuanţe nude, mate, metalice dar şi culori puternice precum roşul, în nunaţe închise.  Burgundy rămâne culoarea preferată a designerilor vestimentari, care nu au ezitat să folosească această nunaţă pentru a accesoriza noile colecţii de haine”, ne povesteste Luciana Neacşu, specialist GETT’S Hair Studio Radisson.

Iată câteva idei inspirate din săptămâna modei de la New York 2014: silver chic, accente gold, culori mate, culori puternice, efecte gravate, nuanţe neutre. Pentru persoanele îndrăzneţe sau pentru ocazii speciale nu ezitaţi să folosiţi nunaţe de alb mat, tonuri gri, albastru, mov prună, natural sau roz pal.

Una dintre tendinţele care nu dispar nici în acest sezon este manichiura semilună, pe care o poţi realiza din culori complementare sau poţi opta pentru combinaţii inedite: burgundy şialb mat, albastru metalic şi orange sau verde smarald şi violet.

Pentru o manichiură impecabilă acordaţi o atenţie deosebită formei şi îngrijirii unghiilor. “Vă recomandăm un ritual special de îngirjire, pe care îl puteţi efectua şi acasă, o dată sau de două ori pe săptămână: după definitivarea formei unghiilor, aplicaţi pe mâini un amestec format din 2 linguri ulei de cocos şi zahăr brun. Exfoliaţi uşor toată suprafaţa timp de câteva minute, după care clătiţi. La final aplicaţi un gel special pentru cuticule şi loţiune pentru mâini cu proprietăţi de regenerare. De preferat, să conţină celule stem vegetale, care ajută la stimularea producţiei de colagen.” recomandă Luciana Neacşu.

În ceea ce priveşte forma unghiilor, aceasta trebuie să fie dreaptă pentru unghiile scurte, iar migdalate (ovale) dacă optezi pentru unghii mai lungi, chiar uşor ascuţite dacă eşti mai îndrăzneaţă.

Indiferent de culorile alese şi nuanţele care te atrag din noile trenduri la nivel internaţional, nu uita: atitudinea e cea care dă tonul unei ţinute perfect accesorizate!
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus