Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Trucuri pentru picioare mai subtiri

Trucuri pentru picioare mai subtiri

 

 

Nu toate avem picioare lungi si zvelte, de gazela, dar cateva trucuri ne vor ajuta sa ne apropiem cat mai mult de perfectiune.

Daca nu ai picioare suple de la natura, iata ce ar fi de facut pentru ca gambele tale sa fie, sau macar sa para mai fine decat sunt:

Nu prea stramti, nu prea largi

Pantalonii care-ti fac picioarele frumoase si slabe nu sunt nici cei foarte largi, nici cei care crapa pe tine, ci aceia care urmaresc lejer forma piciorului. Mizeaza pe negru – chiar subtiaza! – pe forma “pana” si evita imprimeurile colorate, care dau volum.

Cu picioarele in sushttp://localhost/femeia/wp-content/uploads/2013/06/12/0010765946j-565x849.jpg

Asta e pozitia pe care trebuie s-o adopti cat mai des la gimanstica, pentru picioare frumoase: fa bicicleta stand pe spate, lumanarea, si alte miscari de aerobic sau stretching cu picioarele in aer. Evita exercitiile care dezvolta musculatura, adica acelea executate la aparatele cu greutati, genuflexiunile si chiar jogging-ul.

Fara apa in exces

Nu ma refer la cea de baut – aici chiar te sfatuiesc sa nu cobori “doza” zilnica sub 2 litri – ci la cea care se aduna in tesuturi. Retentia de apa ingroasa gleznele si gambele, asa ca evit-o prin alegerea de incaltari care nu strang, prin odihna cu picioarele sprijinite undeva mai sus de nivelul pieptului (pe o perna sau pe spatarul canapelei) si printr-un consum redus de sare, mai ales vara.

Viata pe tocuri

Pantofii cu toc subtiaza gamba si dau finete gleznelor. Bucura-te de sarmul lor de cate ori ai ocazia, dar, pentru sanatatea coloanei, nu apela la tocuri foarte inalte – cele de maxim 7 cm sunt suficiente pentru a-ti spori feminitatea si a oferi un contur suplu picioarelor tale.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus