Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Trusa de prim ajutor în ziua nunții. 7 soluții pentru probleme comune

Trusa de prim ajutor în ziua nunții. 7 soluții pentru probleme comune

Ce te faci dacă în ziua nunții transpiri abundent, te bat pantofii sau ți se scurge machiajul? Situații neprevăzute și neplăcute se pot întâmpla oricărei mirese, dar tu vei fi pregătită pentru orice!

Ți se face rău

Tradiționalele sarmale îți cad greu la stomac, nu te-ai hrănit bine înainte de nuntă din cauza stresului, ai stat cam mult în soare cât ați făcut poze sau doar ești anxioasă și ți se face greață, te ia durerea de cap sau ai crampe.

Soluția: Pune în poșetă câteva pastile împotriva grețurilor, ceva pentru durere și neapărat un medicament pentru digestie. Te scapa de simptomele nesuferite și îți redau cheful de distracție.

Transpiri cam mult

Poate că vremea este mai călduroasă decât te așteptai sau pur și simplu ai emoții. Motivul e mai puțin relevant, important e că nu vrei să miroși!

Soluția: Șervetele umede și un deodorant în recipient mici – neapărat în această ordine!

Îți iese un coș

Toată viața ai avut tenul destul de curat și fix în ziua aceasta specială ți-a apărut un coș, care va fi vizibil în toate fotografiile!

Soluția: Stickul corector – are rolul de a estompa culoarea roșie, uniformizând nuanța tenului. În plus, poate fi aplicat fără probleme peste fondul de ten, dacă este de calitate.

Tenul îți strălucește din cauza sebumului

Acest scenariu e foarte probabil mai ales dacă ai tenul gras sau faci nunta în timpul verii.

Soluția: folosește șervețele obișnuite – în niciun caz nu aplica pudră întruna, nu vei face decât să astupi porii, iar în 2-3 zile te vei trezi cu o grămadă de coșuri!

Machiajul „curge” din cauza căldurii

Mai ales dacă ai cheltuit o grămadă de bani pe make-up, vrei ca acesta să arate perfect până când ultimul invitat a plecat. Dar ce te faci când acesta „curge”?

Soluția: Un spray cu apă termală – fixează și totodată calmează și reduce iritațiile. Machiajul va părea proaspăt aplicat.

Te bat pantofii

Știai că trebuie să îi porți și înainte de nuntă, pentru a te obișnui cu ei, dar… nu ai făcut-o. Cum rezolvi problema?

Soluția: Plasturi cu rivanol (de preferință transparenți) – protejează zona rănită, astfel că vei putea dansa în largul tău întreaga seară. Ține plasturii la îndemână și apelează la ei de îndată ce simți vreun disconfort la picioare. Nu aștepta până ce rana devine insuportabilă!

Ți se „dezintegrează” coafura

Te-ai agitat, te-ai pupat cu toată lumea și ai dansat, iar când te uiți în oglindă observi că părul tău nu mai arată atât de bine.

Soluția: Agrafele pentru păr; alege-le pe cele simple, într-o culoare apropiatî cu cea a părului, astfel încât să nu se observe.

 

 

Sursă foto: iStock

Comments

comments

Lasă un răspuns