Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Veet lansează Easy Wax, depilatorul electric cu ceară de unică folosinţă

Veet lansează Easy Wax, depilatorul electric cu ceară de unică folosinţă

Prietenele tale ţi-au făcut o surpriză şi au rezervat o zi de răsfăţ la spa? Ai fost anunţată că toată gaşca s-a hotărât să plece mâine la mare? Sau pur şi simplu nu ai timp să te programezi la salon, dar ai vrea rezultatele profesionale pe care le poţi obţine acolo? Indiferent în care din ipostaze te regăseşti, acum poţi să ai la îndemână produsul ideal pentru situaţii neprevăzute.

Veet Easy Wax garantează îndepartarea din rădacină chiar şi a firului de păr foarte scurt. Totodată, având în componenţa sa ceară naturală potrivită pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cea sensibilă, Veet Easy Wax lasă pielea vizibil mai fină si catifelată până la 4 săptămâni. 

 
Noul depilator electric cu ceară de unică folosinţă oferă 3 beneficii majore: temperatura perfectă pentru pielea ta, astfel încât să nu simţi nicio senzaţie de disconfort, aplicare uniformă, cu un strat ideal pentru a acoperi chiar şi cele mai mici fire de păr şi în final, rezultate perfecte, fără ca tu să laşi dezordine în urma ta.
 

Pachetul Veet Easy Wax include:

dispozitiv de încălzire cu capac integrat, suport pentru susţinerea dispozitivului, cablu electric, rezervă de ceară de tip roll-on de 50 ml pentru epilarea picioarelor şi a braţelor, 12 benzi simple pentru epilare şi 4 şerveţele Perfect Finish pentru îndepărtarea resturilor de ceară – tot ce ai nevoie pentru un proces de epilare profesional, dar beneficiind de confortul şi intimitatea propriului cămin.
Epilatul cu Easy Wax este un proces uşor, rapid, eficient, ce oferă condiţii perfecte de igienă şi rezultate profesionale oricând ai nevoie.
 
Veet Easy Wax răspunde perfect nevoilor şi ritualurilor de frumuseţe ale româncelor. Potrivit unui studiu iniţiat în martie 2013, de Veet România, 81% dintre femeile din mediul urban folosesc lunar metode de epilare, iar 72% se epilează acasă, criteriile cele mai importante pe care le iau în considerare când aleg metoda de epilare fiind condiţiile de igienă, rezultatele eficiente şi durabile şi uşurinţa în folosire.
 
Easy Wax – Rezultate profesionale ca la salon, în confortul propriului cămin!
 
Brandul Veet aparţine portofoliului Reckitt Benckiser, renumita companie britanică ale cărei produse se comercializează în peste 180 de ţări. Veet este cel mai cunoscut nume în produse pentru depilare, cu o experienţă de peste 80 de ani în dezvoltarea de produse sigure şi eficiente de îndepărtare a părului, produse folosite cu succes de către peste 30 de milioane de femei din întreaga lume, în fiecare an.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus