Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Coafura > Vopseste-te singura

Vopseste-te singura

Daca totusi preferi sa te indeletnicesti singura cu aceasta transformare, alege cu grija produsele pe care le folosesti si, mai ales, respecta toti pasii pe care ti-i recomanda specialistii.

Putina prudenta…

Rezultatul indeletnicirii tale artistice iti va fi pe plac numai daca reusesti sa mentii lucrurile sub control, astfel incat ceea ce obtii sa fie apropiat de ce ti-ai dorit. Doar daca-ti plac surprizele (de orice fel!) iti poti permite schimbari radicale.

Altfel, renunta la ideea de a deveni brusc blonda din bruneta, sau roscata-deschis din saten-inchis. Astfel de transformari necesita etape intermediare, iar daca nu vrei sa-ti pierzi podoaba capilara, e bine ca acestea sa fie facute intr-un salon de coafura.

Indiferent de optiune, cu 24 de ore inainte de vopsire, testeaza-ti sensibilitatea pielii, asa cum iti cer instructiunile produsului. Poti face alergie la vopsea, chiar daca nu te afli la prima ta experienta de acest gen. Suferi de astm, ai vreo eczema ori rani pe piele? Renunta la vopsit pana se vindeca!

Blonda, bruna sau roscata?

Cand iti alegi culoarea, opteaza pentru una cu numai doua nuante mai inchisa sau mai deschisa, pentru a fi sigura ca va fi potrivita tenului si ochilor tai. Ai grija sa asortezi sprancenele cu noul aspect al podoabei capilare. Fie folosesti creioane speciale, fie vopseluri destinate acestei portiuni. In niciun caz, nu utiliza vopseaua de par pentru gene si sprancene!

  • Articolul complet se gaseste in revista FEMEIA., editia de martie 2008. Text: Mirela Purice.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus