(P) Candy Bar tematic pentru Petrecerea de Craciun a Firmei

Perioada sarbatorilor de iarna este fara indoiala una dintre cele mai frumoase perioade ale anului, fiind un prilej minunat pentru intalniri cu cei dragi, cadouri si o ocazie excelenta pentru socializare si distractie alaturi de colegi si partenerii de business la petrecerea de Craciun a firmei. Si pentru ca toata lumea

(P) De Sărbători, nu uităm să mâncăm sănătos! Experience fresh!

În perioada Sărbătorilor de iarnă, cu toții ne vom distra și… vom mânca. Sincer, abia așteptăm! Însă ne-am propus un lucru: să consumăm și cât mai multe alimente proaspete. Și nu numai acum, ci tot timpul. Ne-am inspirat din cultura japoneză și din modul ei de a prepara mâncarea, regăsit

(P) Reuniunea de iarna a bloggerilor culinari

Food Bloggers Conference revine pe 12 decembrie cu editia de iarna! Evenimentul, care va avea loc la Radisson Blu Hotel, se adreseaza tuturor celor pasionati de gatit si de blogging deopotriva si reuneste bloggeri, jurnalisti si fotografi culinari, specialisti si branduri renumite din industrie. Cea de-a saptea editie vine cu

MAGIC WINTER

Oferă-le celor dragi momente de bucurie, cu o selecție de dulciuri din ediția specială de sărbători de la Grace Couture Cakes. Tot ce trebuie să faci este să le alegi! Turtă dulce în formă de steluțe sau brăduți, cupcakes delicioase decorate în spiritul Crăciunului, eclere personalizate, torturi și mini torturi

5 ani GRACE COUTURE CAKES si o noua colectie SIGNATURE

Grace Couture Cakes (www.gracecc.ro) lansează ediția 2018 a colecției Signature Cakes. Cele 12 torturi din colecție sunt propunerile atelierului pentru evenimentele anului următor și aduc în România tendințele internaționale în cofetăria de lux. „Toamna aceasta Grace Couture Cakes sărbătorește 5 ani în care am îndulcit mii de evenimente private și corporate.

Șofranul, pulberea de aur

I se mai spune „șofran indian“ datorită culorii intense, galben-portocaliu, și este folosit de mii de ani în medicina ayurvedică și în cea chineză pentru tratarea diferitelor boli. Turmericul este o mirodenie cu o aromă delicată și gust neutru, fiind un ingredient de bază pentru curry. El a fost folosit de-a

Leacuri la platou

Toată lumea povestește despre mâncare super, despre superalimente. Nimic de zis, așa or fi, dar și mâncarea noastră de toată ziua este la fel dacă o pregătești cum se cuvine și nu mănânci cât haplea. În plus, pe cât de sănătoase sunt alimentele din farfurie, pe atât sunt de folositoare

Quinoa: sămânța cu superputeri

Deși este asociată cu denumirea de cereală, quinoa, este sămânța unei legume cu frunze verzi (precum spanacul sau sfecla mangold). Cultivată de mai bine de 4.000 de ani, a devenit căutată abia în ultima vreme. Pentru că, spun oamenii de știință, quinoa are multe calități, pe care este păcat să

Pagina 1 din 8912345...102030...Ultima »