Fursecuri glazurate

Sărbătorile Pascale se apropie cu pași repezi și, ca să ai cele mai pune preparate, îți propunem cele mai savuroase rețete! Ingrediente: • 1 borcan de compot de piersici Pentru biscuiți: • 220 g făină • 100 g zahăr • 1 ou • 100 g unt de 80% • sare • vanilie Pentru glazură: • 100 g zahăr pudră • 2 linguri

Desert oriental (rețetă de Paște)

Sărbătorile Pascale se apropie cu pași repezi și, ca să ai cele mai pune preparate, îți propunem cele mai savuroase rețete! Ingrediente: • 500 g fidea pentru cataif • 400 g unt • 300 g alune neprăjite • 2-3 linguri de miere Pentru sirop: • 300 ml apă • 200 g zahăr • 1-2 linguri de miere • zeamă de lămâie Mod

Drob de miel (rețetă de Paște)

Sărbătorile Pascale se apropie cu pași repezi și, ca să ai cele mai pune preparate, îți propunem cele mai savuroase rețete! Ingrediente: • 1 kg măruntaie de miel • 2 cepe potrivite • 4 ouă mari • 100 g unt • 1 foaie aluat foitaj • mărar, pătrunjel (facultativ) • sare • piper Mod de preparare: Spală organele în mai multe ape

Cozonac tradițional

Sărbătorile Pascale se apropie cu pași repezi și, ca să ai cele mai pune preparate, îți propunem cele mai savuroase rețete! Ingrediente: • 1 kg făină • 8 ouă + 1 pentru uns • 500 ml lapte • 50 g drojdie proaspătă • 250 g unt 80% grăsime • 300 g zahăr • 200 g nucă • 200 g

Pagina 1 din 8512345...102030...Ultima »