Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Andive cu salata de peste

Andive cu salata de peste

  • 4 andive
  • 2 oua
  • 1 castravete
  • 2 rosii
  • 6-8 masline
  • 1 conserva de ton
  • 4 surimi (batonase
    din carne de crab)
  • 6 ciuperci proaspete
  • 2 fileuri de somon afumat
  • 200 ml iaurt gras
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 lamaie
  • sare

Pasul 1: Spala andivele si desfa-le frunza cu frunza. Pastreaza opt frunze mari, iar restul taie-le cuburi.

Pasul 2: Fierbe ouale tari, iar surimi da-le in 4-5 clocote, apoi taie-le.

Pasul 3: Intr-un bol mare, amesteca rosiile taiate felii, ciupercile spalate si taiate felii, castravetele feliat, fasiile de somon, tonul scurs de ulei. Stropeste-le cu zeama de la o jumatate de lamaie si potriveste gustul de sare.

Pasul 4: Umple toate frunzele de andive cu aceasta salata de peste, adauga felii de ou fiert, masline si surimi. Stropeste cu ulei de masline.

Pasul 5: La final, pune deasupra iaurt si frunze de patrunjel verde tocate marunt. Decoreaza cu felii de lamaie fara coaja.


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus