Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Antreu mexican

Antreu mexican

antreu mexican

Uneori, felurile care par complicate sunt ușor de preparat. Îți propunem pentru masa de seară o rețetă aparent laborioasă, dar care nu-i deloc sofisticată: antreu mexican (tacos). Iar gustul întrece orice așteptări!

Ingrediente

4 foi tortilla
300 g carne de vită tocată
1 ceapă mică
1 cățel de usturoi
2 roșii mari
20 g brânză cheddar rasă
½ linguriță de boia
salată verde
ulei, sare, piper, oregano uscat

Mod de preparare

Toacă fin ceapa și călește-o până ce devine sticloasă. Adaugă usturoiul zdrobit și mărunțit și amestecă. Pune carnea tocată și condimentele. Lasă pe foc până ce se rumenește carnea și scade zeama, amestecând din când în când. Potrivește de sare. Separat, scoate pulpa roșiilor și dă-o deoparte. Taie roșiile în cubulețe, la fel ca bruschetele. Între timp, încinge uleiul și rumenește foile de tortilla. Umple fiecare foaie cu amestecul de carne tocată. Pune cubulețe de roșie și salată verde și rade brânză cheddar. Servește de îndată.

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr.39/2014
Autor: Lidia Năstase
Sursa foto: Thinkstock by Getty Images


Lasă un răspuns

Sus