Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Antreu-surpriza

Antreu-surpriza

  • o conserva de sunca presata
  • 300 g branza feta
  • 300 g telemea de bivolita
  • 300 g muschi afumat
  • 1 conserva boabe de porumb
  • patrunjel verde
  • ardei gras (portocaliu sau rosu)
  • 2 catei de usturoi
  • 2 plicuri cu gelatina alba fin maruntita
  • piper
  • dafin
  • coriandru
  • sare

Pasul 1: Taie cuburi mici, fara sa le amesteci, sunca presata, branzeturile, muschiul si ardeiul gras si feliaza usturoiul (curatat).

Pasul 2: Pune la fiert un litru de apa in care ai adaugat sare dupa gust, piper, dafin, coriandru si fierbe cam zece minute.

Pasul 3: La sfarsit, adauga usturoiul si lasa sa stea cinci minute. tine gelatina sa se inmoaie 10 minute in apa rece, apoi toarn-o in aspic.

Pasul 4: In forme rotunde pentru briose sau in pahare rotunde pentru coniac, pune pe rand din toate tipurile de cubulete, boabe de porumb si cate o frunza de patrunjel.

Pasul 5: Cand zeama s-a mai racit, toarna printr-o strecuratoare in forme, cate putin, pana le umpli.


Lasă un răspuns

Sus