Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Ardei umpluti cu ciuperci

Ardei umpluti cu ciuperci

4 ardei grasi 100 g mozzarella
300 g ciuperci proaspete 5-6 frunze de busuioc proaspat
2 linguri cu ulei de masline 150 ml iaurt dietetic
1 ceapa sare, piper

Pasul 1: Curata ceapa si caleste-o in ulei de masline.
Cand devine aurie, adauga ciupercile spalate bine si taiate cubulete. Lasa-le sa se caleasca la foc mic.
Condimenteaza cu piper si sare (doar daca nu ai interdictie medicala in acest sens).

Pasul 2: Dupa ce scade zeama si ciupercile s-au inmuiat, stinge focul.

Pasul 3: Taie ardeii pe jumatate, curata-i de seminte si pune in fiecare dintre jumatati cate o felie de mozzarella.
Umple-i cu sote de ciuperci.

Pasul 4: Pune ardeii umpluti intr-un vas de yena si baga-i la cuptor cam 45 de minute, pana se inmoaie.

Pasul 5: Se servesc cu iaurt dietetic si aromati cu frunze de busuioc proaspat.

 


2 thoughts on “Ardei umpluti cu ciuperci

  1. Te sfătuiesc sa faci tu personal preparatul, sa l fotografiezi apoi sa ne spui cum se prepara,nu sa pui o poza de la alt preparat …

    1. ok, cum zici, dar ce conteaza? poza sau reteta….
      este absurda atitudinea asta de mai catolic decat papa….

Lasă un răspuns

Sus